HAMİT CANSEVEN: ‘GELECEĞİMİZİ EL BİRLİĞİYLE İNŞA EDELİM’

D.BAKIR- Diyarbakır’da ‘eğitim’ denince akla gelen, saygın eğitim kurumlarından Özel Canseven Okulları, yeni Eğitim-Öğretim yılına, bir hayli iddialı hazırlanıyor. Okulun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Hamit Canseven öncülüğünde, yılların deneyimine sahip Eğitmen kadrosuyla, yeni eğitim yılına hazırlanan Özel Canseven Okullarında, birbirinden güzel sürprizler velileri ve öğrencileri bekliyor.

00:27:19 | 2018-07-17

On bin metrekarelik yeni ve devasa kampüsüyle hizmet sunacak olan Özel Canseven Okulları, ‘Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul’ Eğitim hizmetleriyle, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayabilmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yeni Eğitim dönemiyle ilgili olarak görüşlerini aldığımız Özel Canseven Okulları Kurucusu Hamit Canseven şunları söyledi: 




EĞİTİM İHMALE GELMEZ VE ASLA TESADÜFLERE BIRAKILAMAZ 

‘Öncelikle yeni Eğitim-Öğretim döneminin başta geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız olmak üzere, velilerimiz, eğitmenlerimiz ve bütün Eğitim camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepinizin takdir edeceği gibi, ‘Eğitim’ gibi son derece hayati bir konuda kılı kırk yararak, büyük bir özen göstermemiz ve çocuklarımızı değişen sınav sistemine göre yetiştirerek, geleceğe hazırlamamız gerekiyor. 





Adanmışlık şiarıyla çıktığımız bu anlamlı yolculuğumuzda öğrencilerimiz, velilerimiz ve Eğitmen kadromuzla geldiğimiz nokta, bizim için bir hayli sevindirici olmakla beraber, hep daha iyiyi ve güzeli hedeflemekteyiz. 



Her yıl çıtayı biraz daha yükselterek, problem çözebilme yetisini sürekli geliştiren, iletişim becerileri yüksek, üretken, gerektiğinde insiyatif alabilen, sorumluluk duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlere sahip, özgüveni yüksek, mutlu ve başarılı nesiller yetiştirebilmek amacıyla, çocuklarımızın Eğitim ve Öğretimine kendimizi adamış durumdayız. 




Bu şiarla başlatmış olduğumuz Eğitim seferberliğinde, köklü ve deneyimli kurumsal yapımız, branşında Diyarbakır ve Bölgemizin en iyileri konumunda bulunan Eğitmen ve İdareci kadromuzla, geleceğe güvenle bakıyoruz. 



Sürekli kendimizi geliştirerek, yenileyerek, değişen Sınav Sistemine öğrencilerimizin en kısa zamanda adaptasyonunu sağlayarak, geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilmeleri noktasında, seferber olmuş durumdayız. 



Bu düşünceden hareketle, çocuklarımıza sanki evlerindeymiş gibi rahat edecekleri ortamlar sunmak, her türlü sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını sağlamak, Beden Eğitimi ve sportif etkinliklere katılabilmelerini sağlamak amacıyla, çok yönlü bir çalışma başlattık. 




18 kişilik homojen sınıflarımızda uzman eğitmenlerimizin vereceği Eğitimin yanı sıra, Müzik ve Resim Atölyeleri, Teknoloji ve Tasarım Atölyeleri, Botanik Bahçesi, kapalı spor salonu, açık çim futbol sahası, voleybol ve basketbol sahaları, kütüphane, hayvanat bahçesi, yüzme havuzları, fitness alanı, koşu pisti ve oyun parklarımızla, çocuklarımıza ihtiyaç duyabilecekleri bütün aktivasyonları bir arada yapabilme olanağı sunmuş bulunuyoruz. 




Eğitim ve Öğretimde hep ilklerin öncüsü olan kurumumuz, bize emanet edilen çocuklarımızı geleceğe güvenle hazırlayabilmek için, bir eğitim kampüsünde olması gereken bütün olanakları buluşturmanın haklı gururunu yaşamakta. 
Bilgi ve birikimimiz, çok yönlü Eğitim programlarımızla adeta hedefimize kilitlenmiş durumdayız. İngilizce, Kürtçe, Arapça ve Almanca Dil Eğitiminin yanı sıra, Kuran-ı Kerim Eğitimi vermekteyiz. 




Ebru sanatı, botanik bahçe bilimi, teknoloji tasarım, tiyatro eğitimi, Akıl ve zeka oyunları, bölgesel halk Eğitimleri, Müzik ve Enstrüman etkinliklerimizle de çocuklarımızın özel yeteneklerini keşfederek, onları her geçen gün biraz daha geliştirme ve profesyonel anlamda yapabilmelerine zemin hazırlıyoruz. 




10 saat İngilizce, uzman doktorumuz eşliğinde sağlık taramaları, uzman pedagog kontrolünde kişisel gelişim testleri, doğa ve kültürel gezilerimizle, çok yönlü ve kapsamlı Eğitim ve Öğretim çalışmalarımızı, alanlarında uzman Eğitmenlerimizle gerçekleştiriyoruz.


 

Çocuklarımızın başarılı olabilmelerinin yolunun, öncelikle ‘mutlu’ olmalarından geçtiğinin bilincindeyiz. Bu vesileyle velilerimizi, Silvan yolu üzeri ikinci kilometre üzeri 450 Evler Kavşağında bulunan Eğitim kampüsümüze bekliyoruz. 
Unutmayalım ki Eğitim, ihmale gelmez ve asla tesadüflere bırakılamaz’. 



 


ÖZEL HABER.YILMAZ ACU




ETİKET :   hamit canseven

Tümü