HASAN ÖZMEN‘DİYARBAKIR’A SÖZÜMÜZ VAR’

D.BAKIR/ Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen, Diyarbakır ve Bölgemiz gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21:17:08 | 2023-04-13

28. Dönem MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen, Diyarbakır halkının sorunlarını bildiklerini ve bu sorunlarının çözüm adresinin Cumhur İttifakı olduğunu belirterek, şunları söyledi:


‘Peygamberler ve Sahabeler kenti, tarihin taşlara yazıldığı Mukaddes Diyarbakır için ne yapsak azdır. Bugüne kadar birçok proje gerçekleştirildi. Ancak tabii ki, daha kat etmemiz gereken uzun bir yol var. Özellikle şikâyetlere konu olan hususlardan birisi, bazı kamu kurumlarının bölge müdürlüklerinin, şehrimizden alınarak, başka vilayetlere verilmesi hususudur.




Elbette ki, bu durum, hiçbirimizin kabul etmeyeceği bir konudur. Diyarbakır halkına sözümüz var. Hayırlısıyla seçimler sonrasında, yapacağımız ilk icraatlardan birisi, Bölge Müdürlükleri tekrar kentimizde ihdas edilecek.

Ayrıca, son dönemde şikâyetlere konu olan hususlardan birisi de, ithal bürokrat ve müdürler konusudur. Kıymetli hemşehrilerimiz müsterih olsunlar, tüm kurumların müdür ve yöneticileri, bu Mukaddes kentin bağrından çıkmış, liyakatli insanlardan oluşacak’.

HALKIMIZIN PARLAMENTODA SÖZCÜSÜ OLACAĞIM

‘Cenab-ı Allah’ın izniyle, güç ve gönül birlikteliği yapacak, vatanımız ve vatandaşlarımız için hayırlı hizmet ve projeleri gerçekleştireceğiz


Milletvekili aday listemize bakılırsa, ithal aday olmadığı ve tamamının Diyarbakır ilimizin bağrından çıkan evlatları olduğu gözlenecektir. Her zaman için milli ve Manevi değerler doğrultusunda, ‘ben değil’ ‘biz’ diyecek, bu kutlu yolda halkımızla beraber emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Sahada vatandaşlarımızla yaptığımız ziyaretler ve istişarelerde son derece olumlu geri dönüşler almaktayız. Halkımız, bizim gibi ‘Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar’ diyerek, bizimle beraber olduklarını beyan ediyorlar. Esnaf, ev ve köy ziyaretlerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız, farklı meslek gruplarına mensup vatandaşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olan diyaloglarımızdan çok güzel sonuçlar alıyoruz.

Yüce Rabbim’den; Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını bir kez daha niyaz ediyoruz’.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   (MHP) Diyarbakır Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen Diyarbakır

Tümü