Hastalardan Başhekime teşekkür plaketi

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalar kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı hastane adına Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kamuran Tan’a plaket vererek teşekkür ettiler.

02:08:58 | 2018-08-09

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalar hastane başhekimi Kamuran  Tan’a teşekkür etmek için plaket yaptırdı. Hastalar adına konuşan Veysi Cengiz Elhansu, üzerinde 'Yapmış olduğunuz hizmetten dolayı size ve personelinize teşekkür ederiz' yazılı plaketi doktoruna verdi. Plaketin yanı sıra Başhekim Kamuran Tan’a sonsuz teşekkür eden ve hastalar adına bir açıklama yapan Veysi Cengiz Elhansu, “Diş hastanesi başhekimi Sayın Dr. Kamuran Tan hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Anlatılmayacak kadar insani davranışları misafirperverliği var  çevremizde mahallemizde  diş sorunu olan hasta arkadaşlarımız yakınlarımız var sağ olsun kendine ait telefon numarasını da vermiş bizlere bir sıkıntınız olursa  beni arayınız diye de tembihte bulunmuş. Allah binlerce defa razı olsun  kendisinden. Dişlerimiz ile ilgili ne sorunumuz olursa olsun bize elinden geleni yapıyor ve hiçbir zaman bizleri kırmadı. Ne sorunumuz olursa olsun elinden geleni yaptı” dedi. 




Bütün hastalara aynı güleryüzlü tavrını sergilediğini de dile getiren Elhansu, “Sevgili Kamuran Tan hocamız güler yüzlü bir insan, hiç kimseye ayırım yapmıyor, kim kapısına gelirse gelsin bizzat yakını gibi davranıyor ilgileniyor makamında çay kahve ikramında bulunuyor güzel bir ilgi alaka gösteriyor. Bizde diğer hasta arkadaşlarımız Yunus Esen, Ahmet Elhansu ve Aziz Sare ile karar verdik değerli Kamuran Tan hocamıza  bir plaket vermeyi kararlaştırdık. Bugün ise bu plaketi değerli hocamıza taktim ediyoruz. Böylesi örnek  hizmet meraklısı  insanlık  için çaba gösteren doktorlarımızın olması bizleri sevindiriyor. Her zaman dualarımızdadır. Kamuran Tan hocamız başta olmak üzere tüm doktorlar,  başhekim yardımcıları, hastane müdürü ve hemşirelerine bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun böylesi güzel insanlardan. Bu hizmet sevdalısı kişileri kimler göreve getirmişse en büyük insanlığı yapmışlar” diye konuştu.  



  
Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Kamuran Tan ise, aldığı hediye plaket karşısında duygulandığını ifade etti. Dr. Tan, "Daha öncelerde hastalarımdan ve çeşitli kuruluşlardan plaket ve hediyeler aldım. Ama ilk defa bir hastamdan böyle bir hediye alıyorum. Gerçekten çok duygulandım" dedi. Tan, “Plaket hastalarımızın bir teveccühüdür. Onlara vereceğimiz hizmet için motive ediyorlar. Bizler için hastalarımıza hizmet bir onurdur. Görevimizi en güzel bir şekilde yerine getirmek ve hizmetlerimizi hastalarımıza sağlamaktayız. Nazik davranışlarından dolayı  hastalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Halkımızın sağlığı bizler için önemlidir kapımız herkese açıktır dini dili ırkı ne olursa olsun hiçbir ayırım yapmayız. Kimin ne sorunu varsa kapımız açıktır. Hastanemizde çok güzel ekibimiz var gece  nöbetçi hastanemiz var. Sağlık ihmale gelmez devletimiz sağlık bakanlığımız en iyi teknoloji cihazlarını tüm halkımız için seferber etmişler  bizlerde halkımıza  bu hizmeti sunuyoruz. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. Amacımız görevde bulunduğumuz sürede halkımıza ve memleketimize hayırlı ve güzel hizmetler sunmaktır” dedi.




ETİKET :  

Tümü