‘HOŞ GELDİN 11 AYIN SULTANI, YA ŞEHR-İ RAMAZAN’

D.BAKIR- A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Özcan İleri, Mübarek Ramazanı Şerif dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

16:07:17 | 2021-04-12

İslam Âlemi’nin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın sultanı Ramazan ayına girmiş olmanın tatlı heyecanı ve mutluluğunu yaşadığımızı’ belirten A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
 
‘Ramazan ayı; manevi duyguların en üst düzeye ulaştığı ve insanlar arasında kardeşliği pekiştiren, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği günlerdir. On bir Ayın sultanı olan Ramazanı Şerif, insanlığı karanlıklardan çıkarıp aydınlığa kavuşturan şanlı kitabımız Kur’an-ı Kerim’in tüm kainatı şereflendirdiği ve böylece insanlığı adeta bir güneş gibi aydınlatıp ısıtan, kutlu bir dönemin start aldığı mübarek bir aydır. Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan, Dinimizce taşıdığı önem dolayısıyla, sosyal hayatımızda da en önemli yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı dönemdir. Şehri Ramazan, güzel alışkanlıklarımızı hayatımızın bütün zamanına yayarak ve odak noktasına yerleştirerek, çocuklarımıza örnek birer insan olabilmemiz için de bulunmaz bir dönüm noktasıdır.
 
Dünyada etkili olan bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla, insanlık tarihinin en zorlu süreçlerinden birini yaşamaktayız Cenabı Allah’a, yöneleceğimiz, bu kutlu gün ve gecelerde, başta aziz vatanımız ve İslam Dünyası olmak üzere, bütün dünya insanlarının bulaşıcı salgın hastalık tehlikesinden tamamen kurtulup, yeniden sağlıklı ve mutlu günlerimize dönebilmemiz için dualar ve niyazlarda bulunalım. Aziz milletimiz ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutluyor, bu mukaddes gün ve gecelerin, bütün dünyaya, beraberinde sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.

 

 




ETİKET :  

Tümü