HOŞ GELDİN, ŞEREFLER VERDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

D.BAKIR/ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş , mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajda, halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutladı.

15:22:29 | 2023-03-23

Yayınladığı mesajında, Ramazan Ayının, bolluk, bereket ve hoş görü ayı olduğuna dikkati çekenMüstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş , duygularını şöyle dile getirdi:
‘Bizleri böylesine ulvi ve kutsi bir aya, yeniden kavuşturarak onurlandıran Yüce Rabbimiz’e ne kadar şükürler etsek azdır.


Ramazan ayının getirdiği bereketin, İftar ve sahur sofralarınıza tat ve huzur katması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan-ı Şerif’ini kutluyorum. Sinesinde barındırdığı Kadir Gecesi ve sonrasında yaşayacağımız mübarek Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan 11 Ayın Sultanı, hoş geldin, şerefler verdin. Ramazan Ayı, Hayat Rehberi Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı, oruç, sabır, dua, ikram, ihsan, tevekkül, kardeşlik, sahur, iftar, teravih namazı, sohbet, infak gibi onlarca güzelliğin bir arada yaşandığı özel bir zaman dilimidir.


Aynı zaman ve zeminde olduğumuz halde, sanki başka bir dünyaya gitmişçesine bambaşka bir iklimi yaşadığımız, suç oranlarının asgariye indiği, akrabalık, kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin zirveye tırmandığı, Rabbimiz’in, kullarına en büyük hediyelerinden biri olan Rahmet Ayıdır.


Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Ramazan ayının başta halkımız olmak üzere, bütün İslam dünyasına, mutluluk, huzur ve bereket getirmesi ve güç koşulların sona ermesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazanı Şerif’ini en kalbi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş

Tümü