HUZUR VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİN YAYILMASI TEMENNİSİYLE

HUZUR VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİN YAYILMASI TEMENNİSİYLE

12:43:11 | 2022-01-01

Mehmetler Kuru Temizleme Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Ay, yazılı bir açıklama yaparak, 2022 yılını kutladı.
Hamdullah Ayyapılan açıklamada, 2022 yılının başta Türkiye ve İslam dünyası olmak üzere, bütün dünya insanları için, huzur, esenlik ve hoşgörünün egemen olduğu, mutlu ve sağlıklı günler getirmesi dileğinde bulunuldu.
Açıklamada, şöyle denildi: ‘Bütün insanlık aleminin, büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günler, geride bırakılan dönemin muhasebesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından önem taşımaktadır. Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir.
‘Bilindiği gibi, bütün dünyada milyonlarca insanın ölümüne yol açan, bir o kadar sayıda insanın da yoğun bakım üniteleri ve karantinalarda tedavi gördüğü bulaşıcı pandemi, neredeyse 2 yıla yakındır, dünyayı etkisi altına almış bulunmakta.
Cenab-ı Allah; aziz vatanımız için hizmet eden herkesten razı olsun ve bütün insanlık âlemini derinden sarsan öldürücü pandemi tehlikesinden kurtararak, yeniden eski huzurlu ve sağlıklı huzurlu günlerimize kavuşmamızı nasip eylesin’.
Bu duygu ve düşünceler ışığında, tüm vatandaşlarımızın, yeni yılını en samimi duygu ve dileklerimle kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2022 yılının, ülkemiz, dünyamız ve bütün insanlık âlemi için, sağlık, mutluluk huzur ve hoşgörünün egemen olduğu, güzel günler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü