İhtiyaçevim bir kişiyi daha araç sahibi yaptı

Türkiye’de faiz ödemeden, küçük birikimlerle tasarrufa dayalı çözmeler sunan İhtiyaçevim Diyarbakır Şubesi bir kişiyi daha araç sahibi yaptı.

15:52:19 | 2021-02-08

Faizsiz ev ve araba sahibi yapan İhtiyaçevim her geçen gün büyüyüp ihtiyaç sahibi vatandaşları faizsiz bir şekilde ev ve araç sahibi yapmaya devam ediyor.

İnsanların küçük birikimlerini ekonomiye kazandırma hususunda ehemmiyetli ve kararlı bir duruş sergilemeyi amaçlayan İhtiyaçevim Diyarbakır’da Serdar Engin isimli müşterilerini faizsiz bir şekilde araç sahibi yaptı.




KISA SÜREDE ARAÇ SAHİBİ OLDU

Faizsiz ve kısa bir süre içerisinde araç sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Serdar Engin, “Katılım sağlamak için İhtiyaçevim şubelerine geldiğim gün personelin bana anlattığı herşey süreç boyunca dedikleri gibi oldu ve teslimat tarihinde gerçekleşti, açıkçası ben sektördeki diğer örnekler ile alakalı çevremden duyduğum olumsuzluklar benimde başıma gelecek mi diye son ana kadar bir endişe içerisindeydim.



Ama bunu bütün samimiyetim ile söylemezsem bu güvenilir kurumun hakkını vermemiş olurum düşüncesiyle belirteyim ki bana işin başında söylemedikleri hiçbir şey karşıma çıkmadı plana sonradan dahil olan hiçbir şey olmadı. İhtiyaçevim Diyarbakır Şubesi çalışanları ve Şube Müdürü Mehmet Aras’a teşekkür ediyoruz” dedi.




Diyarbakır Şube müdürü Mehmet Aras bey ;Diyarbakır da ihtiyaç sahipleri ailere faizsiz tasarruf çözümleri ile ihtiyaçlarını güvenle temin etmenin mutluluğunu yaşıyoruz .



Aras bu mutluluğu Tüm vatandaşlarımıza yaşatacağız Diyarbakır halkı en güzelini hak ediyor dedi.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü