İkram Damla ve Mustafa Parıltı Görevlerine Resmen Başladı!

Diyarbakır'da Yeniden Refah Partisi, Kayapınar İlçe Başkanı İkram Damla ve Çınar İlçe Başkanı Mustafa Parıltı'ya mazbatalarını vererek göreve başlamalarını sağladı. Partinin Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, yapılan törenle ilçe başkanlarına yeni görevlerini resmen teslim etti.

13:47:14 | 2024-01-19

Yeniden Refah Partisi, ilçe teşkilatlarını güçlendirmeye ve yerel düzeyde daha etkin bir rol oynamaya yönelik adımlarını atmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye başkan adaylığı için aday olan başkanların yerine boşalan Kayapınar ve Çınar ilçelerinde göreve getirilen yeni ilçe başkanları, partinin Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem'in elinden aldıkları mazbatalarla görevlerine başladı.


İKRAM DAMLA VE MUSTAFA PARILTI GÖREVE BAŞLIYOR


Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, Kayapınar İlçe Başkanlığı'na İkram Damla ve Çınar İlçe Başkanlığı'na Mustafa Parıltı atandı. Parti üyeleri ve diğer ilçe yöneticilerinin katılım gösterdiği törende, ilçe başkanlarına görevlerini devreden Ali Erdem, yeni dönemde başarılar dileyerek, partinin hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmelerini istedi.


GÖREVLENDİRİLEN İLÇE BAŞKANLARINA MAZBATALARINI VERDİ


Diyarbakır'da Yeniden Refah Partisi'nin önemli ilçelerinden olan Kayapınar ve Çınar'da göreve getirilen İkram Damla ile Mustafa Parıltı, il başkanlığı tarafından düzenlenen törenle göreve başladı. Mazbatalarını Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem'in elinden alan başkanlar, yeni sorumluluklarına resmen başladı.


YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN HEDEFLERİ VE VİZYONU


Yeniden Refah Partisi, yerel teşkilatlarını güçlendirmenin yanı sıra bölgesel ve ulusal düzeyde de etkin bir rol oynamayı amaçlıyor. Parti, yerel yönetimlerde adalet, şeffaflık ve vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek, Diyarbakır'da ve Türkiye genelinde daha fazla destek kazanmayı hedefliyor. Bu çerçevede, ilçe başkanlarının atanması ve görevlerine başlamasıyla birlikte, parti tabanının ve seçmenin beklentilerine uygun politikaları hayata geçirme adına çalışmalara hız kazandırılması bekleniyor.


Yeniden Refah Partisi'nin Kayapınar ve Çınar ilçelerindeki yeni ilçe başkanları, partilerinin misyonu doğrultusunda halka daha yakın, şeffaf ve etkin bir yönetim anlayışını temsil etmeye hazır olduklarını belirterek göreve başladılar.




ETİKET :   Diyarbakır Yeniden Refah Partisi Kayapınar İlçe Başkanı İkram Damla ve Çınar İlçe Başkanı Mustafa Parıltı Diyarbakır İl başkanı Ali Erdem

Tümü