İLAHİ GÜZELLİKLERLE DOLU BİR BAYRAM’A DAHA KAVUŞTUK

D.BAKIR- Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

17:36:28 | 2021-07-20

Mesajında, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Bayramı’nı kutlayarak, hayırlara vesile olmasını dileyen Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ergin, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki; bir kez daha böylesi kutlu günlere bizleri kavuşturdu. Sayısız lütuflarla dolu, birlik ve beraberliğimizin en veciz örneklerinin sergilendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi kutlu günleri, olabildiğince değerlendirelim. Ellerimizi semaya açarak, lütfu ve keremi bol olan Yüce Allah’a niyazlarda bulunacak ve dünyayı kasıp kavuran bulaşıcı pandemi salgınından tamamen kurtulmamız için dualar edeceğiz.

 

Dostluğu, sevgiyi ve geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı, başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam Âlemine mutluluklar getirsin. Sözlerimizi sevgiyle dolduralım ki, dua olsun, dualarımız Cenabı Allah”a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur’a dönüşüp, Yüce Rabbimiz’e ulaşması dileği ile bütün İslam Âlemi’nin Bayramı kutlu olsun. Sema kapılarının açık olduğu böylesi ulvi günlerde, saf bir kalp ile heybemizdeki dua tohumlarıyla, Rabbimiz’e niyazlarda bulunacağız. Bir kez daha kavuşmanın kısmet olduğu böylesi müstesna günler dolayısıyla, saygıdeğer halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlarım. Bayramımızın ailemiz ve bütün sevdiklerimizle beraber, sağlık, huzur ve güven içinde geçmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyor; en samimi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.




ETİKET :  

Tümü