İleri’den Mübarek Berak Kandili Mesajı

D.BAKIR/ A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri , Mübarek Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler temennisinde bulundu.

17:09:33 | 2024-02-24

 

 

Özcan İleri , mesajında şunları söyledi:


‘Yüce Allah'ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsat olan bir Berat Kandili'ne, bir kez daha kavuşmuş ulaşmış olmanın sevinç ve heyecanını yaşamaktayız.
Bu kutlu gece, biz kulların yalvarış ve yakarışlarını, Yüce Rabbimiz’e sunacağı ve O'nun sonsuz affı, merhameti, ihsanlar ve lütuflarından bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir.


Berat Gecesi bilerek ya da bilmeden işlediğimiz hata ve günahlardan tövbe edip, kalplerde bıraktığı kirlerden arınma, sıkıntı ile bunalan ruhlarımızın, Rabbimiz’in rahmet ve mağfiretine ulaşması adına biz Müslümanların önüne açılmış, bir fırsat kapısıdır.


Böylesi mübarek bir gecede toplumsal sorumluluklarımızın farkına varıp, tahammül ve hoşgörü içerisinde birbirimizi severek, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürmek, güzel olanı paylaşmak bizler için birer fırsattır.


Bu duygular içinde, ülkemizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve selametine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün Müslümanların tövbe ve duaların kabulü ile arınması ve affına vesile olmasını, Yüce Allah'tan niyaz ederek; bütün Berat Kandilini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’.




ETİKET :   A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri

Tümü