İleri’den Yeni Yıl Mesajı

A İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, yeni yıl dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınladı.

20:24:44 | 2023-12-31

A İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, 2024 yılının, Türkiye, dünya ve insanlık için, barış ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak güzel günler getirmesi dileğinde bulundu.

Özcan İleri, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günlerin, geride bırakılan dönemin muhasebesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından önem taşımaktadır. Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir.


Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan savaştan, şiddetten, açlıktan, yoksulluktan, insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın, yeni yılını en samimi duygu ve dileklerimle kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2024 yılının, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için, sağlık, mutluluk huzur ve hoşgörünün egemen olduğu, güzel günler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :   A İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri

Tümü