İpek'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Diyarbakır/ Hotel Büyük Kervansaray ve Büyük Mardin Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Yeşil Çam Sanat Kültür Sinema ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği başkan yardımcısı olan Mehmet İpek , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

19:38:50 | 2024-04-30

Açıklamasında, ‘Emekçilerimizin ve İşçilerimizin Bayramı kutlu olsun. Onların çabaları, gayretleri ve alın teriyle yapılan işlerimizle Diyarbakır’ımız her geçen gün daha gelişiyor, iyiye ve güzele doğru gidiyor.Emek Kutsaldır. O nedenle Emeğin kıymeti bilinmelidir’ diyen Mehmet İpek, duygularını şöyle dile getirdi:


‘1 Mayıs’ın anlamına yaraşır bir şekilde dayanışma ve dostluk çerçevesinde geçmesi temennisiyle, başta Memur, İşçi ve tüm Emekçilerimiz olmak üzere, tüm halkımızın Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygı dileklerimi sunuyorum.


Bu bayram, aslında hepimizin bayramı. İşçisiyle, işvereniyle, hep beraber bu Aziz vatan için ele ele, gönül gönüle verip, birlik ve dayanışma ruhu içinde hep daha iyiyi ve güzeli hedeflemeliyiz. Dolayısıyla, Emekçisiyle, Esnafıyla, İşçisiyle, İşvereniyle hepimiz bir bütünün parçalarıyız.


Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Emekçi ve İşçi kardeşlerimin 1 Mayıs alınteri ve emek bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyorum.
Bütün günlerimizin böylesine bayram tadında geçmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, hepinizisaygı ve sevgiyle selamlıyorum’.




ETİKET :  

Tümü