İşadamı Altuğ: Ülke olarak üzgünüz

İşadamı Engin Altuğ, aralarında görevini yapmak üzere olay yerinde bulunan gazeteciler, sağlık çalışanları, itfaiye erleri ve güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 35 kişinin hayatını kaybettiği Mardin ve Gaziantep'te yaşanan trafik kazaları sonrası taziye mesajı yayımladı.

18:45:20 | 2022-08-21

İşadamı Engin Altuğ, “Dileğimiz, Gaziantep ve Mardin’deki trafik kazaları sebebiyle yeni acı yaşamamak. Ülke olarak üzgünüz” dedi.

Gaziantep ve Mardin’de 35 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazaları sonrası hem siyasiler, hem iş dünyası tarafından taziye mesajları gelmeye başladı.

 

 

İşadamı Engin Altuğ bir taziye mesajı yayımladı. Altuğ mesajında "Gaziantep ve Mardin’de yaşanan trafik kazalarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara acil şifalar temenni ediyorum.




Dileğimiz, Gaziantep ve Mardin’deki trafik kazaları sebebiyle yeni acı yaşamamak. Ülke olarak üzgünüz. Kazalarda görevleri başında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın mensubu bulundukları basın, sağlık, itfaiye ve emniyet camiasına da başsağlığı dileklerimi iletiyorum" dedi.




ETİKET :   Engin Altuğ İşadamı Engin Altuğ Gaziantep kaza Mardin Kaza Gaziantep Otobüs Kazası Mardin tır kazası Mardin Kamyon kazası

Tümü