İşkadını Gönül Dündar AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na adaylığını koydu

Diyarbakır’ın Dicle İlçesi’nde AK Parti’de bir çok kademede başlayan siyasi serüveninde Dış İlişkiler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı yapan Gönül Dündar AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na da aday olduğunu açıkladı.

22:36:08 | 2021-02-12

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na adaylığını koyduğunu açıklayan İşkadını Gönül Dündar, “Hayırlısıyla AK parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na aday adayı olduk. 2011 yılından bu yana hizmet ettiğimiz ve çeşitli kademelerinde Teşkilat Başkanlığı, Dış İlişkiler Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve 3 dönem Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunduğum partimiz AK Parti’de Dicleli bir hemşeriniz olarak AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı aday adaylığımızı kamu oyu ile paylaşarak ilk adımımız ile yola koyulduk. Sosyal medya hesabından yapılacak kongrede aday olmayacağını belirten AK Parti Diyarbakır İl Başkanımız Sayın Serdar Budak beyede şimdiye kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah” dedi.

AK PARTİ DYARBAKIR İL BAŞKAN ADAYI GÖNÜL DÜNDAR KİMDİR?

1995 yılında Dicle İlçesine bağlı Arı Mahallesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilimi Dicle İlçesinde yaptı. Ayrıca Açıköğretim olarak Kamu Yönetimi bölümünü okumakta. 2011 yılında kuruluşundan beri AK Parti üyesi olan Gönül Dündar 2011 yılından itibaren AK Parti Dicle İlçe Teşkilat bünyesinde 1 yıl Dış İlişkiler Başkanlığı, 3 yıl Teşkilat Başkanlığı, 3 yıl süre ile Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve aynı zamanda 3 yıl İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yaptı.




ETİKET :  

Tümü