İYİ PARTİLİLER, ‘BAYRAM SOFRAMIZDA’ PROGRAMINDA BULUŞTU

ANKARA-D.BAKIR/ Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ partide, bayramlaşma, başta başkent Ankara olmak üzere, bütün yurt genelinde, Ramazan Bayramı’nın birinci günü yapıldı

05:48:45 | 2022-05-03

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla Altınpark'ta kurduğu bayram sofrasında yurttaşlarla beraber kahvaltı yaptı.

Ramazan Bayramının 1. Gününde Bayram Namazından hemen sonra sabah saat 08.30’da Ankara Altınpark’ta Genel Başkan Meral Akşener’in katılımı ile “BAYRAM SOFRAMIZDA” programı kapsamında hem bayramlaşma yapıldı, hem de vatandaşlar ve partililer ile beraber kahvaltı yapıldı.

Bayramlaşma programına, Türkiye’nin birçok vilayetinden gelen İYİ parti İl başkanları ve yöneticileri, Genel Başkan Yardımcıları ile kalabalık bir partili ve vatandaş grubu, eşleri ve çocuklarıyla katıldılar.

Burada yapılan bayramlaşma töreninde, vatandaşların bayramını kutlayan İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Bu bayram sofrasında hayalimi gerçekleştirmenin nasıl bir duygu seli oluşturduğunu, sizlere atlatmam mümkün değil. Bizleri birbirimizle buluşturmaya vesile olan başta Ankara teşkilatımız olmak üzere genel merkezdeki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.


Bayram Sofrasına yol ve mesafe sebebi ile katılamayan il başkanları ise, eş zamanlı olarak teşkilatları ve aileleri ile beraber, ülkemiz genelinde il binaları önünde “Bayram Sofralarını” kurarak gönül birlikteliği ve eylem birlikteliği yaparak bir İYİ parti duruşu sergilerken, ülkemiz siyasi tarihinde de bir ilke imza attılar.

Bu kapsamda İYİ parti Diyarbakır İl Teşkilatı da, İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu ve eşi Fatma Nur Ensarioğlu ile beraber, Diyar Galeria AVM’de bulunan parti il binası önünde "BAYRAM SOFRAMIZDA" etkinliği ile partilileriyle kahvaltıda buluşarak bayramlaştılar.



Programa katılım bir hayli yüksek oldu. Birçok partili, eşleri ve çocuklarıyla beraber katılırken, burada bir konuşma yapan İYİ parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, bayramların hayır ve bereketin doruğa çıktığı, nadide bir zaman dilimi olduğuna dikkati çekti.

İYİ parti hareketinin, halkın sinsinde teveccüh kazandığını ve her geçen gün artan bir ivmeyle bugünlere geldiklerini belirten Diyarbakır İl Başkanı Ensarioğlu, şöyle devam etti:

‘25 Ekim 2017 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener başkanlığında kurulan siyasi hareketimiz, gün geçtikçe daha da büyüyerek bugünlere gelmiş durumda. Toplumun farklı kesimlerinden partimize ve hareketimize olan ilgi giderek artmakta. Bu ilgi ve teveccüh, seçimlere yakın, zirveye çıkacağını umut ediyoruz.

SORUN DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETEN BİR HAREKET

İYİ parti, refahı ve sosyal adaleti, toplumun geneline yaymak için yola çıktı. Hak, Hukuk ve Adalet ekseninde siyaset üretmek için kollarımızı sıvamış bulunmaktayız.

Halkımıza, her sahada en üst düzeyde hizmetler sunabilmek, sorunlarımıza kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek şiarıyla kurulmuş olan hareketimiz, her geçen gün güçlenerek, hedefe doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de sık sık belirttiği gibi, milletimiz zor zamanları, her daim demokratik siyaset ile aşmıştır. Son birkaç yıldır, halkımız, derece kritik bir süreçten geçmekte ve giderek kangrenleşen sorunlar yaşamaktadır.

Unutmamak gerekir ki, misyonu olmayanın, vizyonu da olmaz. Sağduyu, kararlılık, sabır ve cesaretle sorunlarımızın üzerine giderek, ortak aklı kullanacağız. Siyasete adeta bir güneş gibi doğan İYİ parti hareketi, toplumumuzun zaten var olan dinamiklerini farklı yönleriyle harekete geçirerek, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ ülküsü yolunda kolları sıvayıp, vatandaşlarımızın desteğiyle, ülkemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak için kurulmuştur.

Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye için mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, dünyadaki değişim ve dönüşümü yakalayabilen, çağa ayak uyduran, güçlü, müreffeh ve mutlu bir Türkiye, hepimizin ortak idealidir.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, kadirşinas halkımız ve tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı bir kez daha en halisane duygularımla kutluyor, bu müstesna günlerin, başta vatanımız olmak üzere, bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz’.

 

HABER: YILMAZ ACU

 




ETİKET :   Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ partide bayramlaşma başta başkent Ankara olmak üzere bütün yurt genelinde Ramazan Bayramı’nın birinci günü yapıldı

Tümü