İzol aşireti Kına Gecesinde buluştu

21:47:33 | 2021-07-22

İzol Derneği Başkanı İşadamı İrfan Akba’nın kızı Melisa ve Musa ve Melek Giray çiftinin oğlu Baran’ın dünya evine girmeleri için ilk adım olan nişan töreni ve ardından kına gecesi düzenlendi.

İşadamı İrfan Akba’nın kızı Melisa ve Musa ve Melek Giray çiftinin oğlu Baran için nişan ve kına gecesi düzenlendi. Mir Yıldız Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen nişan ve kına gecesinde dolarlar havada uçuşurken çalgıcılar bayram etti. Düzenlenen törene Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ergin, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Resul Özbay, İzol Derneği Başkan Yardımcıları Abdurrahman Çiçek, Halil Karahanlı’nın yanı sıra, işadamları, siyasiler, İzol Aşireti mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılarla müzik ziyafetine ve halaya doyan davetlilere gelin ve damatın yanı sıra aile büyükleri yakın ilgi gösterdi. Çok sayıda çelenk gelen törende davetlilere birbirinden lezzetli ikramlarda bulunuldu.

Öte yandan düğün töreni 27 Temmuz 2021 tarihinde Yalova’da Aka Düğü Salonu’nda düzenlenecek.

Kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini ileten İzol Derneği Başkanı İşadamı İrfan Akba, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli konuklarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Darısı diğer tüm bekar gençlerin başına. Düğün törenimiz ise 27 Temmuz 2021 tarihinde Yalova’da olacaktır. Oraya gelmek isteyen tüm sevenlerimizin de başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır. Herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü