Kadayıfçı Sıtkı Usta müşterilerinin çocukları için oyun parkuru açtı

Tatlı sektörünün duayen firması, Ankara ve Diyarbakır'da senelerdir kesintisiz hizmet veren, 1968 yılından bugüne, damak tadına hitap eden, yarım Asırdır sağlıklı ve doğal lezzetlerin sunulduğu Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, birçok konuda, sektörünün öncü firması durumunda.

16:24:34 | 2021-12-26

Diyarbakır ve Ankara’dan ünü ülkemize ve dünyaya yayılmış olan Kadayıfçı Sıtkı Usta ve sektörün en profesyonel ustalarınca hazırlanan birbirinden leziz ürünleriyle, ağızları tatlandırmaya devam ederken, çocuklar için oluşturulan oyun parkuru da, onların son derece hoş ve eğitici zaman geçirmelerini sağlıyor.




HEP İLKLERİN ÖNCÜSÜ OLAN KURUM

 Misafirlerine hep taze, hijyenik ve doğal ürünlerle en iyi hizmeti sunan Kadayıfçı Sıtkı Usta, künefe ve burma kadayıfları, baklava, dondurma ve diğer tüm ürünlerinde hep kalite, temizlik ve lezzet parolasıyla, yıllardır hizmet vermeye devam ediyor. Diyabet hastaları için yaptığı özel tatlıları, dünya çapında üne kavuşan yine kendi ürünü olan soğuk baklavada patent alan Sıtkı Usta, çocuklar için hazırladığı proje ile, hizmetler zincirine yeni bir halka daha ekleyerek, yine bir ilke imza attı.



Doğal besinlerden ürettiği, hijyen ve tat bakımından rakipsiz ürünleriyle, dünya liderlerinin bile beğenisini kazanan, kalitesi onaylı ürünlerini, deneyimli ve güler yüzlü personeli eşliğinde, misafirlerine sunarken, özellikle bulaşıcı pandemiye karşı her gün hijyen, temizlik ve dezenfektan çalışmalarının yanı sıra, ‘maske, mesafe ve temas’ kurallarını itinayla uygulayarak, bu yönüyle de örnek teşkil etti. Hijyen ve tat bakımından rakipsiz ürünleriyle, dünya liderlerinin bile beğenisini kazanan Kadayıfçı Sıtkı Usta, Diyarbakır’ın yanı sıra, Ankara Çukurambar’da bulunan geniş ve kullanışlı işletmesinde, aileye özel salonuyla hizmet sunmaya devam etmekte.



Açıklamalarda bulunan Kadayıfçı Sıtkı Usta, şunları söyledi: ‘İlk günkü şevk ve heyecanla, halkımızın damak tadına hitap eden, hep daha güzeli hedefleyen ürünlerimizle, 52 yıldır, sağlıklı ve doğal lezzetler sunmaktayız. ‘Olmazsa Olmazlarımız’ arasında yer alan taze, hijyenik ve doğal ürünlerle, misafirlerimize en iyi hizmeti sunuyoruz. Ankara’da, Bakanlıklar, Siyasi partiler, TBMM Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı makamına kadar, Sıtkı Usta ürünleri tercih edilmekte. Ev yapımı tadındaki ürünlerimiz, çok beğenilmekte.

 

Yüzde yüz kepekli esmer sert buğday unundan yapılmakta olan, firmamıza özel ürünlerimiz, doğal ve sağlıklı pancar şerbetinden üretilmekte. Aldığımız olumlu geri dönüşler bizi çok mutlu etti. Ülkemizin tanıtımına sektörümüzle katkı bulunmak da, ayrı bir mutluluk kaynağı bizim için. Rusya, Birleşmiş Milletler (BM) ve Avrupa’nın birçok ülkesinde, kalitesi, tadı ve doğal ürünleriyle, tatlı sektörünün göz bebeği oldu.



İşletmemize gelenleri müşteri değil, ‘Misafirimiz’ olarak görüyor, karşılama, ağırlama ve uğurlamada, geleneksel konuk severliğimizin en güzel örneklerini sunuyoruz. Şubelerimizde istihdama katkı sağladığımız gibi, ekonomiye de katma değer katıyoruz. Yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımızı da unutmayarak, onlara da hoş ve eğitici anlar yaşatacak oyun parkurumuzu hizmete sunduk’.


 AİLELER VE ÇOCUKLAR, BU HİZMETTEN BİR HAYLİ MEMNUN

Ailelerin tesis içinde kaldıkları zaman dilimi içinde, hem son derece rahat, huzurlu ve konforlu vakit geçirmeleri, hem de çocuklarına hem eğitici ve hem de bilişsel kazanımlar aşılanıyor. Böylelikle aileler, tadı dünyaca ünlü birbirinden leziz ürünleri tadarken, çocuklar da bir yandan eğlenip, bir yandan faydalı eğitimler görüyor. Son derece temiz, pandemi kurallarının azami ölçüde riayet edilen tesiste, gerek aileler ve gerekse çocuklar, son derece güzel vakit geçiriyor ve mutlu bir şekilde ayrılıyorlar.





Dünyaca ünlü Kadayıfçı Sıtkı usta, işletmesinde, çocuklar için A’dan Z’ye her türlü etkinliğin yapılması için gerekli ortamı hazırlamış durumda. Sandalye kapmaca, serbest oyunlar, mendil kapmaca, çocukların dikkat yeteneklerini ölçmek için belirli hareket oyunları, top havuzunda renk oyunu, basketbol oyunu ve birbirinden renkli karma oyunlarla, çocuklar çok güzel vakit geçirme olanağı buluyor. Bu iş için özel olarak görevlendirilen Şilan Buzak isimli bayan, tesise gelen tüm çocuklarla özel olarak ilgileniyor.





Onların özel ilgi ve istekleri doğrultusunda hem eğitici, hem de eğlendirici oyunlar oynamalarını sağlayan Şilan Buzak, çocukların çok mutlu olduklarını belirtiyor. Ayrıca, çocukların hayal gücünü ölçmek ve onlara kazanımlar sağlamak amacıyla, resim çizdirme, çocuklara özgüven aşılayarak, onların emeklerinin değerli olduğunu hissettirmek için, resimlerini sergileme imkanı sağlanıyor. Adeta bir oyun parkuruna gelmiş gibi kendilerini mutlu hisseden çocuklar, salıncak ve kaykay ile hoşça vakit geçirirken, resim çalışmaları ve diğer tüm Eğitici etkinliklerle, kendilerini geliştirme fırsatı da bulmuş oluyorlar.




ETİKET :  

Tümü