Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Fuat Zaman, Özel Diyarlife Hastanesi'nde Hasta Kabulüne Başladı

Diyarbakır’ın sağlık hizmetlerine değerli bir katkı sunacak olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Fuat Zaman, şimdi Özel Diyarlife Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı. Hastalar, uzman doktorun kapsamlı uzmanlığından ve deneyiminden faydalanma fırsatına sahip olacak.

18:48:55 | 2023-09-22

Diyarlife Hastanesi, bölge halkına yüksek kaliteli sağlık hizmetleri sunma misyonu ile tanınan bir sağlık kuruluşudur. Op.Dr. Fuat Zaman'ın hastanenin uzman kadrosuna katılmasıyla, özellikle kadın sağlığıyla ilgili sorunları olan hastalar daha fazla uzmanlık ve bakım seçeneğine erişim sağlayacaklar.

Op.Dr. Fuat Zaman, 1998 yılında Adana Çukurova Üniversitesi]'nden mezun olduktan sonra Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. Kariyeri boyunca birçok hasta için önemli bir destek ve rehber olmuş, çok sayıda başarılı tedavi gerçekleştirmiştir.

Hasta kabulüne başlaması hakkında konuşan Op.Dr. Fuat Zaman, "Diyarlife Hastanesi'nin sağlık hizmetlerine katkıda bulunmaktan ve buradaki hasta topluluğuna hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Kadın sağlığına ve doğum uzmanlığına olan ilgim beni her zaman bu alanda daha fazla çalışmaya teşvik etti. Hasta odaklı bir yaklaşım benim için çok önemli, ve her hastanın ihtiyaçlarına özel olarak yaklaşıyorum" dedi.

Diyarlife Hastanesi yetkilileri, Op.Dr. Fuat Zaman'ın uzmanlığının, hastane misyonu olan en yüksek standartlarda sağlık hizmetleri sunma amacına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

Op.Dr. Fuat Zaman ile randevu almak ve daha fazla bilgi edinmek isteyen hastalar, 0412 229 20 25  nolu telefonu arayarak  hastaneye başvurabilirler.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Fuat Zaman Özel Diyarlife

Tümü