Kaplan’dan MÜSİAD'a Ziyaret

Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan, başarılı ve önde gelen kuruluşlardan biri olan Diyarbakır Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ı ziyaret etti. Müsiad başkanı Mehmet Bozkuş'un makamında gerçekleşti.

17:34:32 | 2024-02-22

Diyarbakır Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (MÜSİAD) nezaket ziyareti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan, Müsiad başkanı Mehmet Bozkuş ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, Müsiad  başkanı Mehmet Bozkuş'a çalışmalarında başarılar dileyen Kaplan, Diyarbakır'ın ekonomik ve sosyal sorunlarına yönelik görüşlerini paylaştı.



Kaplan, ziyaret sırasında Diyarbakır'da işsizlik, esnafın ve işçilerin zor durumu, memurların emekli maaşlarındaki düşüklük, ev kira fiyatlarının yüksekliği ve pazarlardaki fahiş fiyatlar gibi konuları dile getirdi. Vatandaşların huzurlu bir yaşam sürmekte zorlandığını belirten Kaplan, esnaf ve vatandaşların yaşadığı sıkıntıları derinlemesine ele aldı.

Ziyaret sırasında işadamlarının karşılaştığı sorunlar ve Diyarbakır için yapılabilecekler üzerine de konuşuldu. Taraflar, şehrin ekonomik ve sosyal gelişimi için ortak çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekilirken, katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Bu ziyaret, yerel ekonomik ve sosyal sorunların çözümüne yönelik işbirliği ve diyalogun önemini vurguladı.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan Müsiad Başkanı Mehmet Bozkuş

Tümü