Karakaş’dan Mübarek Berat Kandili Mesajı

D.BAKIR/ Saadet Partisi Eğil İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş, bu gece idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

19:39:23 | 2024-02-24

Mesajında bir Berat Kandiline daha ulaşmanın mutluluğunu ve hazzını yaşadıklarını belirten Mehmet Karakaş , şunları söyledi:


‘Cenab-ı Rabbimiz’in rahmet, bereket ve mağfiretinin sağnak gibi yağdığı, kutlu ve bir o kadar da özel olan Berat Kandilinin, ülkemize, İslam Âlemi ve bütün dünya insanlarına hayırlara vesile olmasını diliyorum.
İdrâk ettiğimiz Beraat Gecesi, Allah'ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını araladığı, müminlerin dualarına icâbet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetlerin kat kat fazla mükâfatlandırıldığı bir zaman dilimi olarak kabul edilir. Yüce Rabbimizden bu mübarek gecede yapılan ibadetler, edilen dualar, dökülen gözyaşlarını Dergâh-ı İzzeti’nde kabul buyurarak, bütün İslâm âlemine rahmet kapılarını açmasını, huzur, mutluluk ve esenlik ihsan eylemesini diliyorum.


Bütün sıkıntı ve kederlerimizin sona ermesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum’




ETİKET :   Saadet Partisi Eğil İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş

Tümü