KARAKUŞ:GAZETECİLER, EMEK VE ALINTERİNİN SEMBOL İSİMLERİDİR

Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında, bütün gazetecilerin emeği ve alın teriyle, son derece onurlu bir vazifeyi icra ettiklerine dikkat çekti.

00:23:52 | 2022-01-10

Yazılı açıklama yaparak, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dilekleriyle kutladığını belirten Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, gazetecilerin son derece zor koşullarda, cansiperane görev yaptıklarına dikkat çekerek, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Gece gündüz demeden, fedakârca çalışan basın emekçilerimiz, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Basın mensuplarımız, halkımızın şeffaf, tarafsız ve güvenilir bilgilendirilmesi adına son derece önemli bir görevi icra etmektedir.


Basınımız, her zaman demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarak görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Milli ve Manevi değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini benimsemiş basın yayın kuruluşlarımız, demokrasimizin en büyük güvencesidir.


Basınımız; haber, düşünce ve bilgiyi tarafsız bir şekilde kamuoyuna ileterek, toplumun doğru bilgilendirilmesi konusunda çok önemli bir görevi ifa etmektedir.
Bu onurlu görevi ilkeli ve objektif gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla icra eden basınımız, haber alma ve öğrenme hakkının layıkıyla kullanılmasına da hizmet etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini en iyi şekilde icra etmeye çalışarak, halkımızı doğru ve güvenilir bilgilerle aydınlatan değerli basın çalışanlarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün, en halisane duygularımla kutlar; Yüce Rabbim’den, bütün basın mensuplarına, gerek meslek ve gerekse özel hayatları boyunca başarılar ve mutluluklar dilerim’.




ETİKET :  

Tümü