KARAKUŞ: 1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun.

Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Şeyhmus Karakuş , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, bütün dünya Emekçilerinin Bayramını kutladı.

10:24:57 | 2024-05-01

Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Şeyhmus Karakuş Açıklamasında, ‘Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü daha, coşkuyla ve heyecanla kutluyoruz’ diyen İş adamı Şeyhmus Karakuş, duygularını şöyle dile getirdi:


‘‘Bu bayram, aslında hepimizin bayramı. İşçisiyle, işvereniyle, hep beraber bu Aziz vatan için ele ele, gönül gönüle verip, birlik ve dayanışma ruhu içinde hep daha iyiyi ve güzeli hedefleyen bütün Aziz kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramını en halisane duygularımla kutluyorum.


Çok ağır koşullarda çalışan, ailesi ve çocuklarının maişetini temin etmek için alın teri ve emeğiyle emeğini kazanan Emekçilerimizi ne kadar övsek azdır diye düşünüyorum.
Bütün günlerimizin böylesine bayram tadında geçmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.




ETİKET :  

Tümü