Karamehmetoğlu-Baykara Ailesinin Mutlu Günü

Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, rahmetli abisi İzzet Karamehmetoğlu'nun emaneti yeğeni Karamehmet Karamehmetoğlu ve Fatma Baykara'nın düğün törenini gerçekleştirerek mutlu günlerini kutladı.

12:31:22 | 2024-01-27

Bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarına ve akrabalarına teşekkür eden Karamehmetoğlu, nikah törenini kıyarak çiftin hayatlarına şahitlik etti. Aslan Düğün Salonu'nda gerçekleşen törene; Çüngüş AK Parti İlçe Belediye Başkanı A. Suat Akmeşe, Çüngüş AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Aslanca, Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz ve Çermik AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılaslan gibi önemli isimler de katıldı.


Yeni evli çift, sevdiklerinin ve aile büyüklerinin dualarıyla birlikte ömür boyu mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmeyi diliyor. Bu birliktelik, Diyarbakır'ın sosyal hayatına anlam katan güzel bir örneği temsil ediyor.

Düğüne gelen davetlileri kapıda karşılayan Çermik AK Parti İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, misafirleri masalarına kadar ağırlayarak güzel bir organizasyona imza attı. Çiftin mutlu gününde içten gülümsemeler ve aşk dolu bakışmalar, davetlileri de duygulandırdı.

Düğün töreni sırasında salonu dolduran davetliler, alkışlar eşliğinde genç çifti ayakta alkışladılar. Danslar, halaylar ve oyunlar eşliğinde geçen eğlenceli bir düğün töreni yaşandı. Damat ve gelinin sahne performansı sırasında düğün pastası kesilirken, herkesin yüzünde mutluluk vardı.

Düğün sonrası bir açıklama yapan Çermik AK Parti İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, "Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Biricik yeğenimiz  Karamehmet Karamehmetoğlu'nun düğününü gerçekleştirdik. Gelinimize ve yeğenimize ömür boyu mutluluklar dilerim.



Davet ettiğimiz akrabalarımıza ve yakınlarımıza teşekkür ederim. Allah mesut etsin, ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.


HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu İzzet Karamehmetoğlu Karamehmet Karamehmetoğlu Fatma Baykara

Tümü