KARAVİL VE CAN AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

D.BAKIR- Diyarbakır’ın yanı sıra Bölgemizin tanınmış ve saygın ailelerinden Can ve Karavil Aileleri, önceki akşam hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşadılar.

22:20:10 | 2018-08-01

Can Ailesinin oğlu Muhammed Can ile Karavil ailesinin biricik kızı Dilek Karavil, muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirerek evliliğe ilk adımlarını attılar. Merkez Sur İlçesinde bulunan Hilton oteli havuz başında yapılan yemekli düğün, Diyarbakır’ın yanı sıra, Bölgemiz ve ülkemiz genelinde tanınmış insanları bir araya getirdi. 




Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Eski Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Ak parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Eski Milletveki Haşim Haşimi de düğüne katılanlar arasındaydı. 





Oda, Borsa ve Esnaf Birliklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır’ın yanı sıra Bölgemizin muhtelif kentlerine mensup Aşiret liderleri, tanınmış sanayiciler, iş adamları da, Karavil ve Can Ailelerinin bu mutlu günlerine tanıklık ettiler. 





Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yetkilileri, Muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Profesörler, Öğretim Görevlileri, Doktorlar ve Sağlık sektörü mensupları, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, Diyarbakır’ın yanı sıra, ülkemizin muhtelif kentlerinden gelen oldukça kalabalık bir davetli topluluğu düğüne katıldı. 





Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren muhteşem düğünde, ses sanatçısı Bedri Ayseli, seslendirdiği parçalar ve başarılı performansıyla geceye renk kattı. 





İbrahim Macit Eyvan Grubu da, katılımcılara tadına doyum olmayan Müzik ziyafeti yaşattı. Ses sanatçısı Ali Aktaş ise, kendisine has üslubu ve güzel sesiyle, birbirinden seçme şarkılar ve türkülerini seslendirerek, hem konuklara keyifli anlar yaşattı, hem de geceye bambaşka bir hava kattı. Bayanlar ve erkeklerin ayrı ayrı ağırlandığı gecede, her iki salon da hınca hınç doldu.




Yaklaşık bin iki yüz elliye yakın davetli salonda yer aldı. Halayların çekildiği, mahalli oyunların oynandığı, müzik ve eğlenceye doyulan görkemli düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 





Onlarca buket çiçek ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta bir çiçek bahçesine dönüştü. Gelin ve damadın beraber pasta keserek, birbirlerine ikram etmeleri de, gecenin en duygusal anlarına sahne oldu. 






MÜCAHİT CAN VE HALİM KARAVİL’DEN ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ 

Sınırsız yemek, içecek ve pasta ikramının yapıldığı düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, Karavil ve Can Aileleri, bütün misafirleriyle ayrı ayrı ilgilenerek, örnek bir ev sahipliği sergilediler. 




Gelinin babası, bölgemizin saygın iş adamı ve sanayicisi Halim Karavil ile, damadın babası bölgemizin saygın iş adamı Mücahit Can, düğün öncesinde konuklarını kapıda karşılarken, düğün sonrası da yine bütün konuklarını kapıya kadar uğurladılar. 





Düğün sonrası, kısa bir teşekkür konuşması yapan damadın babası Mücahit Can ile, gelinin babası Halim Karavil, duygularını şöyle dile getirdiler:

 


‘Öncelikle böylesi anlamlı ve güzel gecemize katılarak, mutluluğumuza mutluluk katan bütün akraba, dost, misafirlerimiz ve yakınlarımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ederiz. 





Allah; hepinizden razı olsun. Darısı bütün gençlerimizin başına. Bizzat gelemeyip, telefonla hayır dualarını ileten bütün sevdiklerimize de bu hassasiyetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır’. 




DAVETLİLER, GENÇ ÇİFTE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ 


Muhteşem geçen düğün sonrası, görüşlerini dile getiren konuklar ise, ‘hayatlarını birleştirerek, evliliğe ilk adımlarını atan genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 






Birbirlerine o kadar yakışıyorlar ki, bunu kelimelerle anlatmak mümkün değil. 
İnşallah; bir ömür boyu sağlıklı, mutlu ve huzur içinde yaşarlar’. 


 

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü