KAYMAK:HALKIMIZIN BAYRAMINI EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

D.BAKIR/ DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak, bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

13:20:17 | 2023-06-28

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Başkanı Remzi Kaymak, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Hak Teala’nın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağanak yağmur halinde yağdırdığı, tarifi olanaksız güzellikleri sinesinde barındıran bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmuş bulunmaktayız.


Birbirimizi arayarak, hal hatır sorduğumuz, karşılıklı hayır dualarıyla birbirimizi andığımız müstesna günlerdir Bayramlar. Çocukların ve ekonomik durumu elverişli olmayan kardeşlerimizin sevindirildiği, kısaca İslâmî dayanışma ve kardeşliğin, toplumun her kesiminde yaşandığı, bir bayramı daha idrak ediyoruz.


Huşu içinde kılacağımız Bayram namazı sonrası, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşıp azalttığımız bu kutsi günleri, olabildiğince değerlendirmek için gayret sarf edeceğiz.
Deprem felaketleri, sel baskınlarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile, bütün vefat etmişlerimize, Yüce Rabbim’den bir kez daha rahmet niyaz ediyor, yakınlarını kaybeden ailelere, sabırlar diliyoruz.


Dualara yöneldiğimiz, yeni kardeşlik köprülerinin inşa edildiği bu mübarek Bayram gününde, bütün dualarınızın kabul olması niyazıyla, kadirşinas halkımız ve bütün Ümmeti Muhammed’in Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, Cenab-ı Allah’tan, bütün İslam Âlemine sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler nasip eylemesini, niyaz ediyorum’




ETİKET :   D.BAKIR/ DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak

Tümü