KIRDIĞIMIZ KALPLERİ, YIKTIĞIMIZ GÖNÜLLERİ ONARMA FIRSATI

D.BAKIR/ Özel Bağlar Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Ok , Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

19:18:16 | 2024-01-11

‘Her yıl gelişiyle bir çok güzelliğin yaşandığı, rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi olan Mübarek Üç Aylar ve Kandil gecelerinin ilki olan Regaib Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Hızla akıp giden ömür içinde böylesine mübarek bir geceye bir kez daha erişip bizlere bir çok fırsatlar bahşettiği için, Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır.


Hayatımıza anlam ve gönül dünyamıza ışık tutan Regaib Kandili, tıpkı diğer kandil geceleri gibi, insanlık alemi için vazgeçilmez bir öneme sahiptir.
Dünyada etkili olan bulaşıcı hastalıklar ile zorlu bir süreçten geçen insanlık aleminin, bu geceler ve mübarek üç aylar hürmetine, yeniden sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.


İslâm dünyasında, kardeşlik, dayanışma ve huzur ortamının yeniden tesis edilmesine, fitne ateşinden, kargaşa ve kaos ortamından kurtulup, ülkemizin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını, Yüce Allah’tan diliyor, kandilinizi en kalbi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :   Ergün Ok

Tümü