Lider Akademi Özel Eğitim Merkezinde öğrenciler ara karne sevinci yaşadılar

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Lider Akademi Özel Eğitim Merkezi'nde öğrenciler ara karnelerini almanın sevincini yaşadı. Okulda düzenlenen etkinlikte palyaçoların da katılımıyla eğlenceli bir gün geçiren öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Etkinlik, veliler, öğrenciler ve öğretmenler arasında sevinç dolu anlara sahne oldu.

19:30:28 | 2024-01-20

Okul Müdürü Yasemin Timur, yaptığı açıklamada, eğitim-öğretim çalışmalarının yanı sıra sportif ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerini belirtti. Öğrencilerin başarılarının yanı sıra sağlıklarına da büyük önem verdiklerini ifade eden Timur, öğrencilere yönelik düzenledikleri etkinliklerle onların sosyal hayata daha fazla katılımını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.


 

EĞİTİRKEN, EĞLENDİRİYORUZ

Okul olarak, zihinsel, işitme ve fiziksel engelli çocuklarımızın yanı sıra, öğrenme güçlüğü olan çocuklarımızı bağrımıza basıp, branşının uzmanı Eğitimcilerle onlara eğitimi verdiğimiz gibi, ailelerine de rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de sağlıyoruz. Eğitim, gönül işidir, sevda işidir. Ne yaparsan yap, ‘Aşk’ ile yap, şiarıyla çalışıyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onlara daha üst düzeyde faydalar sağlayabilmek için, kendimizi de devamlı eğitiyor ve geliştiriyoruz. Ailelerimizle beraber tam bir ahenk içindeyiz.


ADANMIŞLIK RUHUYLA, HİZMET YOLCULUĞUNA DEVAM EDYORUZ

Kurumumuzda zihinsel engelli, işitme engelli, fiziksel engelli ve öğrenme güçlüğü olan çocuklara eğitim vermekle beraber, ailelere rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de sunmaktayız. Kurumlarımız bünyesinde zihinsel engelliler öğretmeni, işitme engelliler öğretmeni, uzman öğretici, rehber öğretmenler, psikolog ve Fizyoterapistler eşliğinde kaliteli bir eğitim veren tecrübeli eğitim kadromuz ile hizmet sunmaktayız.


Lider Akademi Özel Eğitim Merkezi'nin fizyoterapi, işitme ve zihinsel eğitim alanlarında hizmet verdiğini belirten Timur, öğrencilere yönelik kişisel bakım konularında da eğitim verdiklerini dile getirdi. Merkezin sunduğu hidroterapi ve hippoterapi gibi özel hizmetlerle çocuklara geniş bir hizmet ağı sunduklarını vurgulayan Timur, temizlik ve hijyenin de önemli bir unsur olduğunu sözlerine ekledi.

VELİLER MUTLULUKLARINI DİLE GETİRDİ

Velilerden Ayşe Demir ise, “Böylesi bir etkinliği yapan çok kıymetli  Okul Müdürü Yasemin Timur hanımefendiye ve tüm öğretmenler ile çalışan tüm personellere sonsuz teşekkür ederiz. Çocuklarımızı  mutlu ettiler Allah kendilerinden razı olsun çok güzel bir okuldur çok mutluyuz sevinçliyiz böyle bir okulda çocuklarımızı okututmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

Etkinlikte öğrencilere yapılan ikramlar ve hediyelerle unutulmaz bir gün geçiren öğrenciler, bu tür etkinliklerle sosyal etkileşimlerini artırmanın yanı sıra eğlenceli anlar yaşamanın keyfini çıkardılar. Veliler de okul yönetimine teşekkür ederek çocuklarının mutluluğunu paylaştılar.




ETİKET :   Diyarbakır Lider Akademi Yasemin Timur

Tümü