Mağaç :Geniş Kapsamlı Projelerimizle Geliyoruz

D.BAKIR/ 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde, partilerin çalışmaları devam ediyor.

11:22:10 | 2023-03-29

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Mağaç, senelerdir çözüm bekleyen ve giderek katmerleşen sorunlara, CHP iktidarında kalıcı ve köklü çözümler üretmek için, var güçleriyle mücadele edeceklerini belirtti.

Açıklamalarda bulunan CHP Diyarbakır Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Mağaç, halkın uzun senelerdir mağduriyet yaşadığını ve her geçen gün zorlaşan hayat koşullarına maruz bırakıldığını belirtti.

Aynı zamanda Cumhuriyeti Halk partisi Silvan İlçe başkan yardımcısı olarak, çalışmalarını çok yönlü sürdüren Mehmet Sadık Mağaç, görüşlerini şöyle dile getirdi:’ Bir süre önce Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk partisinin ekonomiden eğitime, tarımdan sanayiye, bir hayli geniş kapsamlı ve hedeflerimizin yer aldığı projeleri, kamuoyuyla paylaşmıştı.


Yüksek enflasyon, sürekli artan işsizlik, para birimimizin değer kaybı ve piyasalardaki durgunluk nedeniyle, vatandaşlarımız perişan olmuş durumda. Hayvancılık bitme noktasına geldi. Çiftçimiz, köylümüz bırakın tohumu, yem ve hatta gübre bile alamaz hale geldi. İflaslar birbirini izliyor.

Tam bu noktada, Sayın Genel başkanımızın sunduğu projeleri, iktidara gelir gelmez kollarımızı sıvayarak, birer birer gerçekleştireceğiz. Zaman zaman, partimiz yöneticilerinin dile getirdiği gibi, maalesef ülkemizde birçok sektörün sorunları çözülmek bir yana giderek birikti. Toplum haklı olarak çözüm bekliyor.


CHP olarak, Hukukun üstünlüğüne dayanan, yargı kararlarına saygılı, yabancı yatırımcıyı hem teşvik eden ve hem de güvence veren, yerli yatırımcının ülkeyi terk etmek yerine ülkede yatırım yapmasını sağlayan, paramızın pul olmayacağı, yatırım ve istihdamın teşvik edileceği, yüksek teknolojiye eksenli, kalkınmaya dayalı bir model ile, ülkemiz ekonomisini şaha kaldıracağız.’

TÜM ÖZ KAYNAKLARIMIZ, HALKIMIZ İÇİN KULLANILACAK

İyi derecede İngilizce bilen, uzun yıllardır birçok projede görev alan, saha ile bürokrasi arasında mekik dokuyan CHP Diyarbakır Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Mağaç, şöyle devam etti:

‘Üreten, öz kaynaklarını, yer altı ve yer üstü zenginlik kaynaklarını halkının istifadesine sunan, bilgi, birikim ve en önemlisi Liyakat konusuna her zaman için riayet edecek olan partimiz iktidarında, ülkemiz birçok sektörde gelişip kalkınacak, insanlarımız huzur ve güven içinde, hayatlarını idame edebilecekler.

Yıllardır ülkemiz sorunları ve çözüm yolları üzerine projeler geliştiren, çalışmalar yapan, Sayın Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmay kadrosu, pansuman tedbirler değil, kalıcı ve köklü çözümler üretecekler.

Samimi ve sıcaklığı, hitabet gücü, devlet adamlığı ve mütevaziliğiyle vatandaşların gönlünde taht kuran Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, hareketimiz ülkemizi şaha kaldıracak’.




ETİKET :   CHP Diyarbakır Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Mağaç Chp Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Silvan

Tümü