İLERİ'DEN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

D.BAKIR- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Özcan İleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın, toplumumuzun ortak bayramı olduğuna vurgu yaptı.

08:56:36 | 2021-05-01

 

A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Özcan İleri, yayınladığı kutlama mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Yaptıkları fedakârca çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştüren işçilerimiz ve emekçilerimiz, kalkınmamızın anahtarı durumundadır.

Gerek sendikalarımız gerekse işçi konfederasyonlarımızın, sosyal diyalog ile, uzlaşmacı ve katılımcı bir anlayışla toplumsal barışımızı güçlendirme yolundaki çabaları, kuşku yok ki, demokrasi kültürümüzün gelişmesine önemli katkılar sağlamıştır.

1 Mayıs’ın en önemli özelliklerinden birisi de, farklı dünya görüşlerine sahip kurum ve kuruluşların, Emeğin kutsallığı ve saygınlığı karşısında aynı safta yer alarak, birleşebildiği ve kenetlenebildiği müstesna bir gün olmasıdır.

Artık 1 Mayıs, çalışma hayatındaki sorunların tümüyle masaya yatırıldığı; dile getirilen farklı çözüm önerileri ve taleplerin değerlendirildiği; bir sonraki 1 Mayıs’a yeni tartışmalar değil, çözümlerin devredildiği yeni bir anlayışla, birlik ve beraberlik içinde kutlanmaktadır.

Hayatın en önemli ve kutsal öznelerinden biri olan Emeğe olan saygımızı bir nebze de olsun yerine getirmeye çalıştığımız önemli bir günün yıldönümündeyiz.

Dünyada etkili olan ve can almaya devam eden bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) dolayısıyla, bu yıl meydanlarda buluşamayacak ve kitlesel kutlamalar yapamayacağız.

Yüce Rabbim’den, gelecek yıl ve takip edenler yıllarda, bütün emekçi kardeşlerimizle kol kola meydanlara inerek, tam bir bayram havasını iliklerimize kadar teneffüs ederek, toplumu oluşturan işçi, esnaf, memur, emekli, öğrenci ve iş dünyasının bütün temsilcileriyle, coşkulu kutlamalar yapabileceğimiz günlere bizleri bir kez daha kavuşturmasını en kalbi duygularımla niyaz ediyorum’.




ETİKET :   1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Özcan İleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’

Tümü