Mehmet İpek’den Ramazan Bayramı Mesajı

Hotel Büyük Kervansaray ve Büyük Mardin Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı,Yeşil Çam Sanat Kültür Sinema ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkan yardımcısı olan Mehmet İpek, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

13:57:58 | 2024-04-10

Mehmet İpek ,Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Aleminin Bayramını en kalbi duygularıyla kutladığını belirten , İpek mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle ve lütuflarla dolu, böylesi ulvi günlere, bizleri bir kez daha kavuşturdu.
Cenab-ı Allah'a karşı da sorumluluklarımızın bilinciyle, birbirimize sarılıp hem hal olduğumuz, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşıp azalttığımız bu kutsi günleri, olabildiğince değerlendirelim. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü