METİNA DERNEĞİNDEN AK PARTİ İL YÖNETİMİNE ZİYARET

20:58:28 | 2021-03-11

Metina Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneğinin Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Metina Derneği Başkanı Aydın Pirinççioğlu ve heyeti AK Parti il Başkanı şerif aydın İle  ak parti il başkan yardımcısı Bedirhan Akyol karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten başkanlar, Diyarbakır'ın sorunlarının görüşülmesi ve bu sorunlara çözüm bulunulması konusunda STK ve siyasi partilerin istişare etmesi gerektiğini belirttik.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Metina Derneği Başkanı Aydın Pirinççioğlu; "AK Parti'nin yeni il yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. AK Parti'nin Diyarbakır'da yapacağı olumlu çalışmalara destek oluruz. Kayyum atanan belediyelerin vatandaşa hizmet etmesi noktasında neler yapılması gerektiği konusunda istişarede bulunduk. Vatandaşlara hizmet anlamında ciddi bir eksiklik olduğunu ve yeni yönetimle birlikte bu eksikliğin giderilmesi için fikir alışverişinde bulunduk.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi; "AK Parti olarak vatandaşlarımızın hizmete erişmesi noktasında her zaman elimizi taşın altına koyarız. AK Parti hizmet partisidir. Diyarbakır halkının sorunları ve talepleri için başta STK'lar olmak üzere herkesle görüşürüz" dedi.




ETİKET :  

Tümü