MHP DİYARBAKIR İL TEŞKİLATINDAN İFTAR YEMEĞİ

D.BAKIR/ Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Diyarbakır il başkanlığı, geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

16:34:56 | 2023-04-12

İftar yemeği, merkez Bağlar İlçesi Şanlıurfa yolu 5. Kilometre üzerinde bulunan Zana Düğün ve Konferans salonunda verildi.

MHP Diyarbakır Milletvekili adayı Hasan Özmen ile diğer milletvekili adayları, İl Başkanı Miktat Arslan, ilçe başkanları, il ve merkez ilçe teşkilat yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, Sivil toplum kuruluşları yetkilileri ile oldukça kalabalık bir vatandaş ve davetli topluluğu katıldı.

İftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, şunları söyledi:

MÜŞTEREK HEDEFİMİZ, KALKINMA HEDEFLERİMİZİ KESİNTİSİZ SÜRDÜREBİLMEK

‘Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki, böylesi mukaddes bir zaman dilimine daha bizleri kavuşturdu ve kıymetli vatandaşlarımızla iftar yapma imkânını bahşetti.

İl teşkilatı olarak, vatanımıza, halkımıza, Diyarbakır vatandaşlarımıza ve bağrından çıktığımız kutlu harekete hayırlı hizmetlerde bulunabilmek için, azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşık bir ay sonra, Cumhuriyet tarihimizin en önemli iki seçimini beraber yaşayacağız. Cumhur İttifakının bileşenleri olarak, ülkemizin kalkınma hamlesini sürdürme noktasında, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ortak aklı kullanarak, hedeflerimizi birer birer gerçekleştirmeye devam edeceğiz.



Şu hususu belirtmek isterim ki, Mukaddes kentimiz ve ülkemizin faydası ve hayrına olacak her türlü fikir, çaba ve projeye, elimizden gelen tüm gayretle destek olacak, gerçekleşmesi yönünde takipçisi olacağız. Bu ülke hepimizin, dolayısıyla hepimizin ortak sorumlulukları var. Ülkemizin geleceği üzerine oynanan kirli oyunlara, geçit vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlik ruhuyla, şer güçlerin karanlık mahfillerde hazırladıkları tezgâhları, başlarına geçireceğiz.

Cenab-ı Allah; yar ve yardımcımız olsun’.

Ardından söz olan MHP Diyarbakır Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Özmen ise, şunları söyledi:

‘14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin mübarek Ramazan ayı sonrasına denk gelmedi, güzel bir tevafuk oldu hepimiz için.

Bu kapsamda, oldukça kalabalık sayıda vatandaşlarımız ile beraber, iftar keyfini yaşadık. Bu vesileyle, hem Cumhurbaşkanlığı ve hem de Milletvekili Genel Seçimlerinin vatanımıza ve halkımıza hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz.



EZANIMIZ SUSMAYACAK, BAYRAĞIMIZ İNMEYECEK

‘Adanmışlık şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda, adeta seferberlik ilan ederek, vizyoner bir bakış açısıyla, halkımızla beraber, güç ve gönül birlikteliği yaparak, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak, herkesin fikir ve önerilerini dinleyerek, toplumu oluşturan katmanlarla, diyalog halinde olmaya devam edeceğiz. Sinesinde yaşadığımız Mukaddes Diyarbakır’ımıza, olabildiğince faydalı olabilmek, sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üreterek, kentimizin daha bayındır ve mamur bir hale gelmesi noktasında, toplumun tüm kesimleriyle diyalog ve istişare halinde olacağız.  Diyarbakır halkına sözümüz var. Vatandaşlarımızın iyi ve zor günlerinde olabildiğince yanlarında olacağız. Bu şehrin faydasına olacak her türlü fikir ve projeyi olabildiğince destekleyecek ve tüm kesimleri kucaklayacağız.


Cenab-ı Allah’ın izniyle, bin yıllık vatanımızda ezanımız susmayacak, her okunduğunda, gökyüzünü titretmeye devam edecek ve hepimizin kalbine bir inşirah rahatlığı vermeye devam edecek. Bayrağımız gönderden inmeyecek. Biz bu kutlu yol baş koyduk. Diyarbakır İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, gençlik kolları, kadın kolları başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız ile gönüldaşlarımızla beraber, bu hareketin birer neferi olarak, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımıza, daha iyi bir ülke bırakabilmek için, mücadeleye devam edeceğiz. Asla unutmamak gerekir ki, bu iş bir bayrak yarışıdır, bizden öncekiler görevlerini başarıyla yapabilmek için nasıl gayret gösterdilerse, bizler de gelecek nesillere daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye bırakabilmek için, azim ve sabırla yolumuza devam edeceğiz’.

 
HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Milliyetçi Hareket Partis I (MHP) Diyarbakır Il Başkanlığı Geniş Katılımlı Bir

Tümü