MHP’li Özmen: 14 Mayıs’a damgamızı vuracağız

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı olan ve çalışmalarını sürdüren Hasan Özmen, durmadan çalışacaklarını belirterek, “14 Mayıs’a damgamızı vuracağız” dedi.

19:05:11 | 2023-04-29

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı olarak çalışmalarına devam eden Hasan Özmen, Diyarbakır’ın her köşesinde çalışmalarını devam ettiriyor.



Diyarbakır ilçe ve köylerini gezen burada muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Özmen, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Daha sonra esnaf ziyaretleri düzenleyen özmen, destek ve dualarını talep ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu.  Teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaretlerine devam eden Özmen, çocuklarla da yakından ilgilenerek, “Gittiğimiz her yerde bizi bağrına basan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



“SORUNLARIN ÇÖZÜM ADRESİ MHP’DİR”

Sorunların çözüm adresinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirten Özmen, “İlçe ve köy ziyaretlerinden çok memnun kalıyoruz. Sağolsunlar gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bizleri ağırlayıp bağırlarına bastılar. Allah herkesten razı olsun sonsuz kendilerine teşekkür ederim. Bizler   her kesime hizmet edeceğiz kapımız her zaman herkesime açıktır. Sorunların çözüm adresi Milliyetçi Hareket Partisidir.  Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli liderimizin her zaman söylediği üzere halkımızın ayaklarına gidin dertlerine ortak olun sorunlarını çözün sözlerini uyguluyoruz. Köylümüzün sorunlarını çok yakından biliyorum değerli muhtarlarımız ile istişare içindeyiz. Allah’ın izni ile milletvekili olursam elimden geleni yapacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde durmadan çalışarak 14 Mayıs’a damgamızı vuracağız” dedi.



VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

İlk kez bir siyasetçinin kendi sorunlarını pür dikkat dinleyerek not aldığını dile getiren Mahalle sakinlerinden Mustafa Atlı, “Çok kıymetli Hasan Özmen ağabeyim bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Sorunlarımızı kendisine söylediğimizde pür dikkat dinleyerek not aldı. Hemen ilgili makamları yardımcı oldu. İlk kez böyle bir siyasetçi ile karşılaştık. İşte böyledir hizmet anında çözüm getirmektir. Her zamanda bizlerde kendisine sahip çıkacağız. Ailenin küçüğü benim ama ailede benim sözüm geçerlidir. Allah’ın izni ile ailece MHP’ye oy vereceğimiz sözünü veriyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Hasan Özmen ağabeyime sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.




“SORUNUMUZU ANINDA ÇÖZDÜ”

Hasan Özmen’in ziyareti esnasında mahallelerinin elektrik sorununu anında çözdüğünü belirten mahalle sakinlerinde Kadriye Atmaca ise, “Hasan Özmen beyin adını daha önce duymuştum. Komşularımızla konuşma esnasında ismi söylenmişti. Herkes Hasan Özmen beyin çok iyi bir insan olduğunu ve oylarımızı ona vermemiz konusunda konuşuluyordu. Birkaç sonra kendisi mahallemize gelerek bizleri ziyaret etti. Sağolsun sorunlarımızı kendisine anlattık ve yardımcı olacağını söyledi. Mahallemizin elektrik sorunu vardı karanlık olduğunu aydınlatılması gerektiğini söyledik. Hemen o an DEDAŞ’ı aradı konu ile ilgili bilgi verdi mesai olmadığı için Pazartesi gelip aydınlatma işini yapacaklarını söylediler. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bizlere böyle anında sorun çözecek siyasetçiler lazım, desteğimizde oyumuzda kendisinedir” dedi.




ETİKET :   Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır 1.sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen Durmadan

Tümü