MHP’nin Diyarbakır adayı Hasan Özmen, köy köy geziyor

MHP Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Hasan Özmen, seçim çalışmalarına köylerde devam ediyor.

21:19:24 | 2023-04-25

 Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Hasan Özmen, Çermik İlçesine bağlı, Keklik, Bayırbayı, Artuklu, Birtaş, Kırmate, Dallıkaya ve Çınar ilçesine bağlı Beneklitaş, Sürüm, Kesen köylerini ziyaret etti. Özmen ve beraberindeki partililer köy köy gezerek vatandaşların istek ve taleplerini, sıkıntılarını dinleyerek, milletvekili seçildikleri  taktirde bu sıkıntıların çözüleceğinin teminatını verdiler.






 

Gerçekleştirilen her bir köy ziyaretlerinde vatandaşların en küçük sorunları ile yakından ilgilenen Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Hasan Özmen, toplantılar düzenleyip, halkın sorunlarını dinleyerek yerinde not alıyor.  Köylerde büyük coşku ile karşılanan MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen , her bir vatandaşın sıkıntısını kendi sıkıntısı olarak gördüğünü ve şimdiden milletvekili seçildikten sonra yapılacak işleri sıraladığını ve bu yönde  gerekli notların alındığını belirtti.

“LAFLA DEĞİL İCRAATLE KONUŞACAĞIM”

 

Köylerin bir çok sorunu olduğunu bunların çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarını belirten Özmen, “Kanalizasyon ve her türlü alt yapı sorunlarını ortadan kaldıracağız, köy içi yollarını asfalt yapacağız. Tarım ve hayvancılığa en büyük desteği vereceğiz, tarımsal sulamaları tamamlayacağız, Muhtarlarımızla, köy sakinlerimizle istişareli bir şekilde oturacağız konuşacağız, en doğru hizmeti birlikte getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın İzni ile seçilirsem en güzel hizmetleri sizlere sunacağım. Lafla değil icraatlerle konuşacağım. Sözüm sözdür hepinizin derdi benim derdim olacaktır kapımız sizlere her zaman açık olacaktır” diye konuştu.

“TOPLUMUN HER KESİMİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Toplumun her kesimine sahip çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Özmen, “Esnafımıza ,işçimize, memurumuza, gençlerimize, dul ve yetim ailelerimize engelli kardeşlerimize, yaşlılarımıza sahip çıkacağız üretime, üreticiye ve köylüye sahip çıkacağız. Köy ziyaretlerimize devam edip, herkesin derdini dinleyerek, bu dertlerin çözümü noktasında işin takipçisi olacağız. Ziyaret ettiğimiz ilçeler ve köylerde bizleri ağırlayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Köylülerin büyük bir coşkusu ile karşılaşan Hasan Özmen gittiği her yerde kendileriyle fotoğraf çekmek isteyen vatandaşları da kırmayarak onlarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.




ETİKET :   MHP Diyarbakır Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen Seçim

Tümü