MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN ÖZMEN: HALKIMIZIN DERTLERİNE ÇARE OLMAYA GELİYORUZ

D.BAKIR/ ANKARA- 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde, siyasi partilerin aday belirleme ve seçim stratejileri üzerine çalışmaları devam ediyor.

17:01:16 | 2023-04-08

Milletvekili adayları en çok merak edilen ve takip edilen partilerin başında gelen Milliyetçi Hareket partisi (MHP)’de, Perşembe gecesi saat 22.00’da milletvekili aday adayları açıklandı. Liste bugün Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilirken, ülke genelinde olduğu gibi, Diyarbakır’da da heyecanlı bir bekleyiş vardı.

MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayının Hasan Özmen olarak açıklanmasından sonra gerek il teşkilatında ve gerekse vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

Hasan Özmen’in, devletini, halkını ve bayrağını seven, dili ve ırkı ne olursa olsun, ayrım yapmayan gerçek manada bir Diyarbakır sevdalısı olduğunu belirten vatandaşlar ve teşkilat mensupları, Özmen’i arayarak tebriklerini ilettiler.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren MHP Diyarbakır Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Özmen, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Öncelikle hem Cumhurbaşkanlığı ve hem de Milletvekili Genel Seçimlerinin vatanımıza ve halkımıza hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz.


HALKIMIZA HİZMET, BİZİM İÇİN ONUR VESİLESİDİR

Sayın Genel başkanımız, bilge devlet adamı Dr. Devlet Bahçelinin takdiri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın’ın tensibi ve her biri birer değer olan Diyarbakır İl Teşkilat mensuplarımızın desteğiyle, birinci sıra milletvekili adaylığımızın, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyoruz.

 

Vatanımız ve halkımız açısından, son derece önem teşkil eden 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Sayın Genel Başkanımızın güvenine layık olmak, hepimizin ortak sevdası olan Diyarbakır’a ve kadirşinas hemşehrilerimizin, büyük Türk Milletinin ve devletimizin hizmetinde şuurla görev almak, mücadele etmek, sözümüz ve nasibimiz olsun.

Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra, 5 Haremi Şerif ünvanını taşıyan, Peygamberler ve Sahabeler Beldesi Diyarbakır’a hizmet sunabilmek, hepimiz için bir onur vesilesidir.



Bu kapsamda, kentimizin sinesinde bulunan Manevi yapılar ve kültürel zenginliğimizin, uluslar arası daha fazla tanıtılarak, yerli ve yabancı turist gelişinin olabildiğince artması için çaba göstermek ve böylelikle esnaflarımızın ticaretine ve istihdama katkı sağlayabilmek, hepimizin boynunun borcudur. Bunun yanı sıra, yeni iş sahalarının hizmete girmesi, mevcut fabrika ve atölyelerin kapasitelerinin artırılması ve işsizliğin olabildiğince asgariye indirilmesi de, hedeflerimiz arasındadır.

Sinesinde yaşadığımız Mukaddes Diyarbakır’ımıza, olabildiğince faydalı olabilmek, bu konuda projesi olanlara destek sağlamak, bizim için en önemli hususlardan biridir. Bu noktada, üniversitemiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Oda, Borsa ve Esnaf Birlikleriyle sürekli istişare ederek, görüş alış verişinde bulunacağız.

Sevdamız, memleketimiz Diyarbakır’a, Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili adayı olarak, ‘yarım kalan hikâyemizi’ sürdürmek ve olabildiğince nihayete vardırabilmek noktasında, değerli hemşehrilerimiz ve Büyük Türk milletinin hizmetine talip oluyoruz. Vatandaşlarımızı acı ve tatlı günlerinde olabildiğince yanlarında olacağız. Taziyelerine ve hasta ziyaretlerine gitmek ve kentimizin yararına projesi olanlara destek olmak suretiyle, olabildiğince tüm kesimleri kucaklayarak, her kesime hizmet etmeye çalışacağız

Mukaddes kentimizin halkına kapımız her zaman açık olacak.1990 yılından bu yana, bu kutlu hareketin mensubu ve neferi olarak, sinesinden çıktığım kıymetli hemşehrilerimle, güç ve gönül birlikteliği yapacağız. Bu vatan hepimizin. Acı ve kedere, göz yaşına, gün gelir mezar taşına, ama vatanımız ve bayrağımıza her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Ezanımız susmayacak, gök kubbeyi yararcasına okunmaya devam edecek. Bayrağımız gönderden inmeyecek’.

HASAN ÖZMEN’İN ÖZGEÇMİŞİ

Diyarbakır’ın Çınar İlçesinde dünyaya gelen Hasan Özmen, ortaokul mezunu olup, evli ve on iki çocuk babasıdır. İşadamı olan ve ticaretle iştigal eden Özmen, aynı zamanda kentimiz genelinde sevilen, sayılan bir aileye mensuptur. Kanaat önderi olarak, bugüne kadar birçok kan davalarının barışla sonuçlanmasında çaba göstermiş olan Hasan Özmen, 2015 yılında yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Diyarbakır milletvekili aday adayı idi.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   MHP Diyarbakır Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen MHP.Genel Başkanı

Tümü