MİSİAD SİLVAN İLÇE BAŞKANLIĞI, DUALARLA HİZMETE AÇILDI

D.BAKIR/SİLVAN- Ülkemizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) birisi olan, Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) her geçen gün büyüyor. Bu kapsamda, MİSİAD Silvan İlçe Başkanlığı, oldukça kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla, dualar eşliğinde hizmete açıldı.

19:28:44 | 2022-01-18

İlçe başkanlığını, Silvan ilçesinin tanınan ve sevilen ailelerinden, genç girişimci, Hakkı Yetişkin’in yaptığı MİSİAD Silvan İlçe Başkanlığının açılışı, siyaset, spor, kültür ve sanatçıların yanı sıra, ekonomi dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Ak parti Silvan İlçe başkanı H.Nedim Kılıçaslan, MHP Silvan ilçe başkanı Veysi  İlkvan, Hür Dava partisi Silvan İlçe başkanı Adnan Balyan, Silvan Şehit ve Gaziler Derneği  Başkanı Şaban Sezik, Gelecek partisi Silvan İlçe Başkanı M.Nezir Anlamış, Büyük Birlik partisi Silvan İlçe Başkanı Nuri Yılmiş açılışa katıldı.


Ayrıca, Silvan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhittin Kan, muhtarlar, dernek başkanları, muhtelif sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Esnaf Birliklerinin yöneticileri, vatandaşlar, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu da açılarak bizzat katıldılar. MİSİAD Heyeti de tam kadro alarak açılışta hazır bulundular.  MİSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen, Bölge Başkan Vekili Zeki Çınar, MİSİAD Dicle İlçe Başkanı Mehmet Serin, Bağlar İlçe Başkanı Aydın Selçuk Hatun, Akil Gençler Diyarbakır il başkanı Engin Özmen ile, MİSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge başkan yardımcısı Mehmet Bayka, MİSİAD Diyarbakır Kadın Kolları başkanı Kader Aydın, MİSİAD Diyarbakır İl başkan yardımcısı Berat Alkan, Diyarbakır İl başkan yardımcısı Muhittin Kutlu, MİSİAD Diyarbakır İl başkan yardımcısı Hüseyin Özmen de açılışa katılan isimler arasındaydı.


Açılışta, örnek bir ev sahipliği sergileyen MİSİAD Silvan İlçe başkanı Hakkı Yetişkin ve beraberindeki MİSİAD Heyeti, misafirlerini kapıda karşıladılar. Açılış boyunca, konuklarıyla yakından ilgilenen Hakkı Yetişkin, programın sonunda, misafirlerini tek tek kapıya kadar uğurlamayı da ihmal etmedi. Çok sayıda çiçek ve çelenk gönderilirken, açılışa katılamayanlar da telefonla ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.


‘ADANMIŞLIK DUYGUSUYLA, BU KUTLU YOLA ÇIKTIK’

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen, yaptığı konuşmada, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Sayın Genel Başkanımız Feridun Öncel’in de, çeşitli platformlarda birçok kez dile getirdiği gibi, birleştirici, bütünleştirici, mütevazi, kucaklayan ve birbirinin eksiğini kapamaya çalışıp, sevincini paylaşma hedefleriyle kurulmuş olan hareketimiz, Anadolu’nun sinesinde, özel bir yer edindi.

MİSİAD, kısa zaman zarfında, ülkemizin dünyaya açılan milli gücü olurken, misyonu doğrultusunda vizyoner bir bakış açısıyla, devlet ve millet yararına olacak her türlü çalışmaya, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da destek olacak. Kadirşinas halkımız, bu kutlu hareketimize destek verdi, her geçen gün çığ gibi büyümekteyiz. İlçe teşkilatlanmalarımız da, son derece başarılı bir şekilde devam ediyor.



Nitekim bugün burada, Silvan İlçemizde ikamet eden, İlçemizin saygın ailelerinde olan değerli kardeşim, genç girişimci Hakkı Yetişkin beye, genel başkanımızın oluru ile, Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Silvan ilçe başkanlığına atamış bulunmaktayız. İnanıyoruz ki, İlçe Yönetim Kurulu ve üyelerimizle beraber, çok güzel hizmetler gerçekleştirecekler. Hakkı Yetişkin kardeşimizi ve ailesini, uzun zamandan beri tanırız. Kapısına kim giderse gitsin, her zaman mazlumun, fakir fukaranın destekçisi olmuşlardır.

Cenab-ı Allah, başarılarımızın devamını nasip eylesin.  El birliği ve gönül birlikteliğiyle, Silvan İlçemizde son derece başarılı hizmetler ve projelere, hep beraber imza atacağız inşallah


Bu anlamlı çatının altında bulunmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Açılışımıza katılan, bütün dostlarımıza, Diyarbakır sevdalısı bütün kadirşinas hemşehrilerimize, ülkemizin muhtelif bölgelerinden telefon açarak, hayırlı olsun temennilerini ileten bütün mensuplarımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Allah, hepsinden razı olsun, mukaddes kentimiz, bölgemiz ve aziz vatanımız için, her daim başarılı çalışmalar gerçekleştirmeyi nasip eylesin’.


Ardından söz olan MİSİAD Silvan İlçe başkanı Hakki Yetişkin ise, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Böylesi onurlu bir görevi bana verdikleri için başta Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD)  Genel başkanımız, değerli büyüğüm,  dava adamı  sayın Feridun Öncel bey ve onun şahsında tüm Yönetim Kurulu üyesi değerli büyüklerime sonsuz teşekkür ederim. Bana güvenerek, bu görevi teslim eden MİSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanımız Fırat Özmen beye de, teşekkür ediyorum.



Allah’ın izniyle, her zaman daha iyi ve güzeli hedefleyerek, çıtayı hep daha yukarı taşımaya çalışarak, insani hizmetler yapacağız. Kapımız herkese açıktır. Hangi Semavi Dine mensup olursa olsun, dil ve ırk ayrımı yapmadan, devletine bağlı kim olursa olsun, her zaman herkesle güç ve gönül birlikteliği yapacağız. Bizim için temel hedef, insana ve vatanımıza hizmettir.

1992 doğumluyum, 12 yaşından bu yana ticaretle uğraşmaktayım. Yani neredeyse ilkokul çağından itibaren, iş dünyasına adımımı attım diyebilirim. Şu an pimapen mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmamız var. Bunun yanı sıra, düğün salonu işleterek, insanlarımızın özel günlerine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.



MİSİAD Silvan İlçe Başkanlığımızın açılışına katılan bütün siyasi parti başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine, Oda, Borsa ve Esnaf Birliklerimizin başkan ve idarecilerine, dernek yöneticilerimize, misafirlerimize, dostlarımıza ve basınımızın güzide mensuplarına teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra, rahatsızlığı nedeniyle aramızda bulunamayan, ancak hayırlı olsun temennilerini ileten Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Genel başkanımız sayın Feridun Öncel’e, çok teşekkür ediyorum.


Verilen bu görevi, bütün dava arkadaşlarımla beraber, layıkıyla yerine getireceğiz, inşallah’.

Öte yandan rahatsızlığı nedeniyle açılışa katılamayan MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, duygularını şöyle dile getirdi:



‘Değerli kardeşim ve yol arkadaşımız Hakkı Yetişkin ve tüm ekibimize, Yüce Rabbim’den başarılar diliyorum. Açılışımız, hayırlara vesile olsun. Güzel Diyarbakır ilimiz ve bu mukaddes kentin kadirşinas insanlarına da saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Allah’ın selamı ve bereketi üzerlerinizde olsun inşallah’.




ETİKET :  

Tümü