MÜBAREK KADİR GECEMİZ KUTLU OLSUN

MÜBAREK KADİR GECEMİZ KUTLU OLSUN

00:07:04 | 2022-04-27

D.BAKIR/ Diyarbakır Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ferman Zaman, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.
Kadir Gece’nin tarifi olanaksız güzellikler ile dolu olduğuna dikkati çeken Ferman Zaman, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Yüce Rabbimiz’in bizlere bahşettiği sayısız lütuflardan biri olan Kadir Gecesi’ne yeniden kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet.
Böylesi ulvi bir gecede, yine hep beraber, Cenab-ı Allah'a yönelip ellerimizi açalım. Dualarımızı, niyazlarımızı ve ibadetlerimizi Yüce Rabbimiz’e yöneltelim.
Başta ülkemiz olmak üzere, bütün İslam Alemi için dualar edip, Cenab-ı Allah’a niyazlarda bulunalım. Kadir gecesi, İnsanlık Aleminin kurtuluş reçetesi olan Mukaddes Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, son derece bereketli ve bin aydan daha hayırlı olan gecedir.
Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes gece vasıtasıyla bir kez daha onurlandırmaktadır. Kadir Gecesi’nin rahmet, bereket ve mahiyeti ile sağladığı manevi kazanımlar anlatmakla bitmez. Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, böylesi ulvi bir gecenin faziletlerinden olabildiğince yararlanmaya çalışalım.
Cenabı Allah; bu mukaddes gece hatırına, yüreğimize bin damla serpsin ki, bütün yüreğimiz ferahlasın, günlerimize tatlı mutluluklar mazhar olsun. Böylelikle huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atalım.
Bu mübarek Kadir gecesinde tüm dualarımızı, niyazlarımızı, Yüce Mevlam’ın yüceler yücesi katına ulaştırmak için, samimiyet ile dua edelim.
İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günlerinizin ve gecelerinizin Kadir Gecesi tadında ve bereketinde olması dileğiyle, vatandaşlarımızın Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü