MÜBAREK KADİR GECEMİZ KUTLU OLSUN

MÜBAREK KADİR GECEMİZ KUTLU OLSUN

10:44:59 | 2022-04-27

D.BAKIR/ Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.
Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena, Kadir Gece’nin tarifi olanaksız güzellikler ile dolu olduğuna dikkati çekerek, şu görüşlere yer verdi:
BİTMEK BİLMEYEN, MÜTHİŞ BİR HİKMET PINARI
‘Bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet.
Böylesi ulvi bir gecede, yine hep beraber, camilere akın edeceğiz. Akrabalarımız, ebediyete intikal etmiş büyüklerimiz, geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız ve aziz vatanımız için dualar edip, Cenab-ı Allah’a niyazlarda bulunacağız.
Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, Sıla-ı Rahim’i unutmadan, bu gecenin faziletinden olabildiğince yararlanmaya çalışacağız.
Cenab-ı Allah; bu mukaddes gece hatırına, kalplerimiz ve dimağlarımıza bin damla serpsin ki, bütün yüreğimiz ferahlasın, hayatımıza tatlı mutluluklar mazhar olsun. Böylelikle huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atalım. Bu mübarek Kadir gecesinde tüm dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum.
Bir kez daha bizlere Ramazan ayı ve Mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşturan, Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günleriniz ve gecelerinizin Kadir Gecesi tadında ve bereketinde olması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü