Muhtar Adayı Orhan Sarı’ya esnaflardan yoğun ilgi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi'nde muhtar adayı olan Orhan Sarı, hizmet odaklı bir çalışma anlayışıyla mahalleyi ilerletmeyi ve tüm mahalle sakinlerinin emrinde olmayı hedefliyor. Bağcılar'da yaşayan herkesin sorunlarına el birliği ile çözüm bulmayı taahhüt eden Sarı, ziyaret ettiği esnaflara kendisini tanıtarak destek istedi.

15:59:44 | 2024-01-31

Muhtar adayı Orhan Sarı, yaptığı açıklamada, "Bağcılar Mahallesi'nde yaşayan tüm insanların emrinde olacağım. Sorunları el birliği ile aşacağız ve mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesin sorunlarına çözüm bulmak için buradayım.




Tüm mahalle sakinlerinden destek istiyorum ve onlara elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum" dedi.
Sarı, mahalle halkının teveccühüyle bu yola çıktığını ve mahalledeki tüm eksiklikleri birlikte gidereceklerine inandığını belirtti. İyi günlerinde ve zor günlerinde mahalle sakinlerinin yanlarında olacağını vurgulayan Sarı, Allah'ın izni ve mahalle sakinlerinin desteğiyle mahalleye hizmet etmekten onur duyacağını ifade etti.



Muhtar adayı Orhan Sarı'nın ziyareti, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı. Tuhafiyeci Ahmet Tepe, "Bağcılar Mahallemiz güzel bir mahalle. Kapımıza geldiniz, baş göz üstüne. Size 4 oyum var, vereceğim. Allah utandırmasın. Adaylığınızı tek rica ediyorum, burada başı boş köpekler çok. Çocuklarımız okula gidemiyor, korkuyorlar. Bu konuda çözüm bulmanızı istiyoruz" şeklinde desteklerini dile getirdi.



Esnaflar, muhtar adayı Orhan Sarı'ya çay ikram ederek sohbet ettiler ve mahalledeki sorunları konuştular. Sarı, esnafların görüşlerini dikkate alarak mahalledeki yaşamı daha da iyileştirmek için çalışacağını söyledi. Bu süreçte esnafların desteğinin kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Sarı, mahalle sakinlerine teşekkür etti.




ETİKET :   Diyarbakır Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi muhtar adayı olan Orhan Sarı

Tümü