MUHTARLARDAN, AKYOL’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

14:04:19 | 2021-03-11

D.BAKIR- Diyarbakırlı hayırsever iş adamı, Zana Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra eden, uzun yıllar Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Bedirhan Akyol’un yeniden AK Parti İl Başkan Yardımcılığı’na getirilmesi kentte sevinçle karşılanırken, Akyol’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Ak parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı olarak atanan İşadamı Bedirhan Akyol’a adeta ziyaretçi akını yaşanıyor. Kentin her kesiminden ziyaretçileri gelen Başkan Akyol’a, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin yanı sıra, mahalle muhtarları da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aralarında Yeniköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkaplan, Bal Çiçekli Yurt Mahallesi Muhtarı Mehmet Akpirinç, Telli Kaya Köyü Muhtarı Abit Budak, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Muharrem Taşar, Özdemir Mahallesi Muhtarı Hacı Mehmet Adıgüzel ve Yerdan Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkaplan’ın aralarında bulunduğu muhtarlar Bedirhan Akyol’u ziyaret ederek, Akyol’un yeniden il başkan yardımcılığına getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Akyol’un senelerden beridir kent genelinde her kesimden insana yardımcı olduğunu belirten muhtarlar, ‘Bedirhan Akyol Beye tekrar görev verilmesi bizleri ve herkesimi çok sevindirdi.

Allah razı olsun, kendisinden. Bizler kendisinden çok memnunuz. Kendisi yıllardır hizmet için insanlık için çalışıyor ve kapısı herkese açıktır. Biz muhtarlar olarak kendisinin yanındayız’ şeklinde duygularını dile getirdiler.

Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akyol ise, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sağ olsunlar, toplumun her kesiminden hayırlı olsun ziyaretleri geliyor. Biz hizmet için bu göreve geldik ve kapımız Diyarbakır halkına ardına kadar açıktır. Muhtarlarımızda nezaket gösterip hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlar. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlarla vatandaşlarımızın sorunlarını konuşup çözüm yolları aradık. Bizler AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı olarak Diyarbakır’a hizmet etmek adına bu yola çıktık” diye konuştu.

SAYIN BAŞKANIMIZ VE TÜM KADROLARIMIZ HİZMET ERBABI İNSANLARDAN MÜTEŞEKKİL

Bedirhan Akyol, Ak parti Diyarbakır İl Başkanı Av. M.Şerif Aydın, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm partililerin, Diyarbakır sevdalısı olduklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

‘Sayın Başkanımız Av. M.Şerif Aydın, zaten uzun senelerden beri, kamuoyunun yakından tanıdığı, hizmet ehli bir insan. Oluşturduğu yönetim ile, göreve gelir gelmez kolları sıvayarak, çalışmalarına başladı. Diyarbakır ilimizin sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasına, İl Başkanımız öncülüğünde tüm ekibimiz, mesai kavramı gözetmeksizin, geceli gündüzlü çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha, Sayın Başkanımız ve tüm ekibine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’.

BEDİRHAN AKYOL KİMDİR?

1969 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Akyol, ilkokulu Kayapınar’da okudu. Ali Emri Ortaokulu ve lisesinde orta eğitimini tamamlayan Akyol, 1986 yılında Tarımspor kulübüne başkan oldu. 1993 yılında sonra hem futbol, kelimenin tam anlamıyla hayatı oldu ve uzun seneler kulüp başkanlığı yaptı.

1996 yılında Çukurova Üniversitesi Tarım Makineleri bölümünde okuyan Akyol, 1997 yılında Tarımspor kulübünü Kayapınar Belediyesi’ne hibe etti. Aynı zamanda futbolun yanı sıra Diyarbakır’da müteahhitlik yapan Akyol, 1998 yılında Beşyüzevlerspor Kulübü’nün başkanlığı ve Çaykur Bölge Müdürlüğü Sendika Başkanlığı yaptı.

Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır İl Başkanlığı bünyesinde, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ve Mali İşler Başkanlığı görevlerini yürüttü. Aynı zamanda Doğu Güneydoğu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi olan Akyol, 2009 yılında AK Parti Kayapınar Belediye Başkan aday adayı olarak seçimlere katıldı.

Akyol, 2010 yılında Beşyüzevlerspor Kulubü ismini değiştirerek, Yeni Diyarbakırspor Kulübü yaptı. Ak parti Mali İşler Başkanlığı olarak 3 yıl görev yapan, Akyol, Diyarbakırspor 1968 Kulüp Başkanlığı görevini de uzun yıllar başarıyla yürüttü.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü