MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Bozkuş Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Bozkuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

13:40:25 | 2023-11-27

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Bozkuş, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede, Bozkuş, yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde Diyarbakır'ın ve Türkiye'nin kalkınması için atılacak adımları masaya yatırdı.


Kendilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Başkan Bozkuş, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizleri huzuruna kabul ettiği için şükranlarımı sunarak başlamak istiyorum. Malumunuz önümüzdeki mart ayında yapılacak olan yerel seçimler bizi bekliyor. Bazı hususlara değinmek istiyorum.

 

Biz sanayici iş adamları olarak şehirlerin yerelden kalkınarak genele doğru büyüyeceğini iyi biliriz, bu minvalde yatırımların aksamaması için yeni yatırımların olabilmesi için ve özellikle bürokratik engellerle karşılaşmamak adına merkezi iktidarın yerelde de iktidar olması gerekir diye düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi yerel seçimlerde de Diyarbakır’ımızın ve ülkemizin kalkınması ve kazanması için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımızı arz ettim” diye konuştu.




ETİKET :   MÜSİAD DİYARBAKIR BAŞKANI MEHMET BOZKUŞ CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Tümü