MÜSTESNA BİR ZAMAN DİLİMİNE KAVUŞMUŞ BULUNMAKTAYIZ

D.BAKIR/ Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, bu akşam kutlayacağımız Mübarek Berat Kandili dolayısıyla, kutlama mesajı yayınladı.

17:08:59 | 2024-02-24

 

Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, mesajında şunları söyledi: ‘Üç ayların manevi havası içinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne, milletçe bir kez daha erişmiş bulunmaktayız.


Berat Kandili, Yüce Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak, kullarını bağışladığı, dualarına karşılık verdiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri kat be kat mükâfatlandırdığı mübarek gecelerden birisidir. Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylar içinde yer alan Berat kandilini, bir kez daha idrak etmekteyiz.


Bütün insanlık âleminin, sonsuz kudret ve merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak; İlahi affa mazhar olma, günahlarından arınma, lütuf ve ihsanlarına erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri bu müstesna zaman dilimlerini iyi şekilde değerlendirebilmemiz, insana yaraşır güzel davranışların kazanılmasında, hayati bir öneme sahiptir.


Yaptığımız duaların, Cenab-ı Allah’a arz edileceği ve Onun sonsuz affı, merhameti ve bağışlamasından bol bol yararlanılacağı, umudu, huzuru müjdeleyen bu geceler, ailemiz, çocuklarımız, vatanımız, kendimiz ve bütün insanlığa karşı görev ve sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamamız, ümitlerimizi tazelememiz için de, büyük bir fırsattır.


Geçmiş hayatımızın bir değerlendirmesinin yanısıra, en güzel ifadeler ve en güzel duygularla, Yüce Rabbimiz’e ulaşan, sevgi ve bütün iyiliklerin sınırsız bir şekilde niyaz edileceği bu kutlu gece, vatanımıza ve tüm İslam âlemine mübarek olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas halkımız ve İslam dünyasının Berat Kandil’ini kutluyor, bu mübarek gecenin hayatımıza tam olarak yansıması temennisiyle, başta ülkemiz olmak üzere, insanlık Âleminin yaşamakta olduğu sıkıntıların bir an önce sona ermesine vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.

 




ETİKET :   Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş

Tümü