MUZO’NUN YERİ, BİR HAYLİ İLGİ GÖRÜYOR

Ergani İlçemizin köklü Okullarından Şehit Öğretmen Aynur Sarı İlkokulu Müdürü Cihan Çuçi, ‘okul olarak geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmek için azimle yolumuza devam ediyoruz’ dedi.

02:00:31 | 2019-11-24

Açıklamalarda bulunan Ergani Şehit Öğretmen Aynur Sarı İlkokulu Müdürü Cihan Çuçi, şunları söyledi: ‘Öncelikle, bütün meslektaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. 
 
 
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler! Yeni nesil, sizlerin eseri olacaktır.” sözüyle öğretmenlerimizin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine işaret ederek, öğretmenlerimize duyduğu güveni ifade etmiştir. Böylesi kutsal bir mesleği icra etmek, bizim için son derece mutluluk verici bir duygu. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca, Eğitimci arkadaşlarımla beraber, verimli çalışmalar yaptık.



Okulumuz kütüphanesinin donatımını yenileyerek, kitap sayısı bakımından zenginleştirilmesi için de kitap toplama kampanyası başlattık. Ara tatili de iyi değerlendirebilmek için, öğretmenlerimiz ve okulumuzun diğer bütün paydaşlarıyla beraber, seminer çalışmalarında bulunduk. Seminer çalışmalarında, öğretmenlerimiz ile birlikte hazırladığımız sabah kahvaltısını takiben Makam Dağında doğa yürüyüşü yaptık. 
 

 
Akabinde, İlimizin en gözde mekânlarından olan ve ‘lezzet durağı’ olarak bilinen Mustafa Uzan’ın lokantasında, birbirinden güzel yöresel yemeklerden yiyerek, seminer çalışmalarımızı hafta boyunca devam ettirdik. İlçemizde ‘Muzo’nun Lokantası’ olarak bilinen restaurantda, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz hep birlikte yemek yediler. Gerek yemeklerin hazırlanışı, gerekse ortamın hijyenik ve temiz oluşu ve güler yüzlü servis anlayışıyla, ‘Muzo’nun Lokantası’ bir çok kurum ve kuruluşun özellikle tercih ettiği bir mekan.



Muzaffer bey zaten yıllarını bu işe vermiş, gerek İlçemiz ve gerekse İlimiz genelinde, sektörün duayenlerinden biri olmuş durumda. İşletmeci Muzaffer Uzan bey ve ekibine, bizlere gösterdikleri güler yüz ve sıcaklık nedeniyle teşekkür ediyoruz’. İşletmeci Muzaffer Uzan ise, ‘tesisimiz bütün Ergani ve Diyarbakır halkının hizmetindedir. Yıllardan bu yanadır, hep en taze ürünleri, ustalarımızın hünerli ellerinde hazırlayıp, salata çeşitlerimizle misafirlerimize ikram ediyoruz. Aldığımız beğeniler, bizim için motivasyon kaynağı oluyor. Hep kendimizi daha da geliştirip, olabildiğince en iyi şekilde hizmet sunmaya çalışıyoruz’ şeklinde görüşlerini dile getirdi.
 
 




ETİKET :  

Tümü