NCİTY’NİN FESTİVAL JESTİ, TAKDİR TOPLADI

Diyarbakır’ın gözde alışveriş merkezlerinden NCİTY Outlet Alışveriş Merkezi, hizmete girdiği günden bu yana, vatandaşlara en kaliteli ürün ve hizmetleri, olabildiğince ekonomik fiyatlarla sunan NCİTY, ‘Müşteri Odaklı’ projelerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda, bir çok defalar indirim kampanyaları ve festivaller düzenleyen NCİTY AVM, bu festivallere geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha eklemişti.

01:08:38 | 2019-10-28

Ancak son düzenlenen ‘Marka İndirim Festivali’ne ilgi, o kadar fazla oldu ki, vatandaşlar yoğun bir talepte bulunarak, festival süresinin 15 gün daha uzatılmasını talep ettiler.



Bu yoğun ilgi üzerine NCİTY AVM Yönetimi, Bağlar Belediye Başkanlığı’na başvurarak, festivalin 15 gün daha uzatılması yönünde talepte bulundu. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da, festivalin uzatılması yönündeki talebe olumlu yanıt verdi. 


 
15 GÜN DAHA İNDİRİMLİ FİYATLAR GEÇİRLİ OLACAK
 
 Alışverişi her zaman keyifli ve kazançlı hale getiren Diyarbakır’ın en iyi alışveriş merkezlerinden biri olan NCITY AVM, yeni bir İndirim Festivali’ne kapılarını ardına kadar açarak, vatandaş endeksli çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.



Merkez Bağlar İlçesi Turgut Özal Bulvarı Bayramoğlu mevkiinde bulunan NCİTY AVM’de 11 Ekim’de başlatılan festival, 26 Ekim tarihine kadar halka açık kalmıştı. Ancak yoğun ilgi ve vatandaşların talebi dolayısıyla, ‘Marka İndirim Festivali’, 15 gün daha uzatıldı.



Kazançlı alışveriş değişmez adresi haline gelen ve Diyarbakırlıların uğrak mekânı olan NCITY Alışveriş Merkezi 11-26 Ekim tarihleri arasında düzenlediği ‘İndirim Festivali’ni 15 gün daha uzatarak, festivalden vatandaşların olabildiğince faydalanmalarına fırsat vermiş oldu.
 

 
Ülkemiz dünyanın saygın markalarını Diyarbakırlılar için alışveriş merkezinde bir araya getirdik. 60 mağazanın yanı sıra 50 bin m2’lik alan üzerine inşa ettiğimiz merkezimizde, 8 adet sinema salonu ve 300 araçlık otoparkımızla, hep daha iyiyi ve güzeli sunabilmenin gururunu yaşıyoruz. ‘Vatandaş odaklı’ çalışmalarıyla haklı olarak takdir kazanan ve adından söz ettirmeye devam eden NCITY AVM’nin düzenlediği festival ile, keyifli ve kazançlı alışveriş keyfi, kesintisiz devam edecek.



 FESTİVALLER BELİRLİ ARALIKLARLA SÜRECEK 
 
Açıklamalarda bulunan NCITY Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Necdet Sezgenç, şunları söyledi: ‘Değerli iş ortaklarımız ve kiracılarımızın talepleri ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda, yönetim kurulumuz,



11-26 Ekim tarihleri arasında düzenlediğimiz ‘Marka İndirim Festivali’ni, 15 gün daha uzatmış bulunuyoruz. Yoğun ilgi gören ve müşterilerimizin beğenisini toplayan İndirim Festivalimizi uzatarak, halkımızın dünyaca ünlü ve kalitesi onaylı ürünlerimizden 15 gün süreyle daha, ekonomik fiyatlarla yararlanabilmelerine olanak sağladık.




Alışveriş merkezimizdeki mağazalarımızın kaliteli marka ürünlerini, maliyetinin altında fiyatlarla halkımızın beğenisine sunmuş olmak, bizleri de bir hayli mutlu ediyor. Bu festivalde halkımız, kadın, erkek, spor, abiye, çocuk giyim ve A’dan Z’ye her türlü markayı bol çeşit, renk, desen ve ekonomik fiyatlarla temin ediyorlar. Bir çok müşterimizin her gün geldiğine ve alışveriş yaptığına da şahit oluyoruz.



Ekonomik sıkıntıların had afhada olduğu bu günlerde kaliteli markalar ve cazip fiyatlarla insanımızın yüzünü güldürmüş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm mağazalarımızın da katılımıyla, esnafımızın da yüzleri güldü. Böylesi çok yönlü fırsatlar sunan festivallerimiz, belli aralıklarla devam edecektir. Değerli ziyaretçilerimizin bizi takip etmelerini rica ediyoruz.’



 BEYOĞLU’NA EN KALBİ DUYGULARIMIZLA TEŞEKKÜR EDİYORUZ NCITY
 
 Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Necdet Sezgenç, Bağlar Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Beyoğlu’nun gösterdiği yakın ilgi ve desteğin de taktire şayan olduğunu belirterek, şöyle devam etti: ‘Sayın Hüseyin Beyoğlu’na 60 Esnafımız adına, en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz.



Başvuru talebimizi anında değerlendirerek, olumlu yanıt vermesi, hepimizi mutlu etti. Böylelikle sadece Bağlar değil, bütün Diyarbakırlı vatandaşlarımız, 15 gün daha bu festivalimizden yararlanarak, ekonomik fiyatlarla, kaliteli ürünlerle buluşabilecekler. Hem esnaflarımızın, hem de vatandaşlarımızın yüzü güldü.’
 
 
 
  ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
 




ETİKET :   NCİTY NCİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİ DİYARBAKIR NCİTY OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Tümü