Nihat Hatipoğlu, Diyarbakırlı Sevenleriyle Sevgi Dolu Söyleşide buluştu

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında Diyarbakırlı sevenleriyle Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde keyifli bir söyleşide buluştu.

14:08:14 | 2024-01-16

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Türkiye'nin sevilen ilahiyatçısı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Diyarbakırlı hayranlarıyla bir araya geldi.

Soğuk havaya rağmen, her yaş grubundan vatandaşın katılım gösterdiği söyleşide, Nihat Hatipoğlu, Hz. Muhammed’in hayatından kesitler anlatarak hoşgörü ve sevgi mesajları verdi. Programın sonunda Hatipoğlu, sevenlerini toplu dua etmeye davet etti.

Programın atmosferi, Nihat Hatipoğlu'nun etkileyici konuşmaları ve sevenlerinin samimi katılımı ile dolup taşarken, katılımcılar Hatipoğlu'nun peygamber sevgisini anlattığı konuşmalarını büyük bir ilgiyle takip ettiler.




KATILIMCILAR DUA TALEBİNDE BULUNDU

Katılımcılar arasında yer alan Diyarbakırlı vatandaşlar, programın kendilerini mutlu ettiğini ve Nihat Hatipoğlu'nun sözlerinden güç aldıklarını ifade ettiler. Program sonunda Nihat Hatipoğlu, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken, özellikle sağlık sorunları yaşayan ve çeşitli dilekleri olan katılımcılardan dua taleplerini de kabul etti.

“HEMŞERİMİZ OLAN DEĞERLİ HOCAMIZI İZLEMEYE GELDİK”

Çermik’ten Nihat Hatipoğlu’nu görmek için geldiğini belirten izleyicilerden Nazife Kılıç, “Çermik ilçesinden eşim ve çocuklarımla beraber Nihat Hatipoğlu hocamızı izlemeye geldim. Milyonların sevdiği bir değerli hocamız hemde hemşerimiz olan Nihat hocamızı dinlemek bizleri çok mutlu etti ve onurlandırdı muhteşem bir geceydi. Buna vesile olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

“BU SÖYLEŞİYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM”

Bu söyleşiyi dört gözle beklediğini belirten misafirlerden Ayfer Aslan ise, “Bismil ilçesinde ikamet etmekteyim. Bu söyleşiyi 4 gözle bekliyordum. Nihat Hatipoğlu hocamızı çok seviyoruz. Kendisini dinledikçe ufkum açılıyor keyif alıyorum. Allah Nihat hatıpoğlu hocamızdan razı olsun her zaman dualarımızdadır” dedi.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu

Tümü