NLS Vücut Analiz Sistemi-Asrin Teknoloji Harikası..

Rus fizikçilerin, kozmonotların sağlıklarıyla ilgili yaptıkları araştırmalar sonucunda geliştirilen ve dünyanın 34 ülkesinde kullanılan NLS (Non Lineer System) artık Türkiye'de vatandaşlara hizmet veriyor.

17:40:04 | 2018-09-12

Cihaz, genetik yapınıza kadar inerek kalıtsal hastalıklarınızı ortaya çıkarıp size reçete sunmakla kalmıyor, gelecekte karşılaşabileceğiniz hastalıkların listesini de vererek dikkati sağlığınıza çekiyor. Asrın harikası diye adlandırılan sistem ile alakalı 12 Eylül 2018 tarihinde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 3 günlük program düzenlenerek Diyarbakırlı ve Şanlıurfalı vatandaşlar bilgilendirilecek.


Son yılların mucizevi teknolojisi NLS Vücut Tarama Sistemi her geçen gün popülerliğini artırarak dikkatleri daha çok üzerine çekerek vatandaşların ilgi ve merak kaynağı olmaya devam ediyor. Bu konuda yıllardır hizmet veren Bio Enerji Uzm. Ali İmran Yeşilkaya "NLS Vücut Tarama Sistemi, sağlık sorunları olupta bu sorunların çözümü için bir arayışta olan, veya hiçbir sağlık sorunu hastalık boyutuna gelmeden vucuttaki aksaklığı erken analiz ederek daha sağlıklı bir yaşam kalitesine kavuşmak isteyen herkes için bulunmaz bir nimettir" dedi.



"20-30 dakikada hastalığın kaynağına ulaşılıyor"


NLS Vücut Tarama Sistemi tarafından hastalığın kaynağına çok hızlı bir şekilde ulaşılabildiğini belirten Bio Enerji Uzmanı Ali İmran Yeşilkaya, "20-30 dakika gibi kısa bir sürede kişinin genel sorunlarını saptaması açısından NLS Vücut Tarama Sistemi sorunun kaynağına çok hızlı bir şekilde ulaşabilmektedir.Ve riks gördüğü bir hususta kişiyi doğru adreslere yönlendirerek bu sayede kişilerin problemin çözümü için zaman kaybı önlenmiş olmakta ve yapılacak daha detaylı bir inceleme varsa yön göstermekte olduğu gibi uygulanacak olan yöntemin seçimine de yardımcı olunmaktadır" diye konuştu.






 
"Vücutta meydana gelen tüm süreçler hakkında bilgi"


NLS Analiz Sisteminin Uygulama prensibini de anlatan Bio Enerji Uzmanı Yeşilkaya, "Uygulama prensibi vücutta gerçekleşen her sürecin kendine özgü elektromanyetik özelliklerine sahip olduğuna dayanır. Söz konusu özellikler ölçülebilir. Hastalık döneminde bu özellikler değişmektedir. Analiz şemasına göre taranan organın (yada organ gruplarının) elektromanyetik impulsleri cihazda kayıtlı olan organ frekansları ile karşılaştırılır. Bu İmpuls analiz edilen kişinin beyninden alınır. Bu esnada kişi herhangi bir uyarı hissetmez.Her patolojik proses, her uyaran, normal değerine göre oluşan her sapma özel, net bir şekilde belirlenebilen enerji spektrumuna sahiptir. Cihazın veritabanına tüm patolojik süreçlerin ayarları kaydedilmiştir. 




Nls analiz esnasında vücutta meydana gelen tüm süreçler hakkındaki bilgileri içeren elektromanyetik spektrumlar vücuttan alınır. Cihaz vücudun elektromanyetik spektrumlarını öz veritabanındaki ayarların değerleri ile karşılaştırır ve skalalardan birindeki ayar değeriyle çakıştığında biyorezonans meydana gelir ve cihaz söz konusu süreci kaydeder. Bu süreç süpermarkette ürünlerin barkoduna göre tanımlama sürecine benzer. Bir çok sorunu zinciri NLS Vücut Tarama Sistemi ile ortaya çıkmakta ve uygulanacak olan uygulamanın şeklini belirlenmesine yardımcı olduğu gibi aynı zamanda daha ileri tetkikler için de yol gösterici olmaktadır. Uygulanacak tedavi sağlık uzmanı tarafından kendi bilgisi çerçevesinde seçilerek uygulanabilmektedir" dedi.
Şanlıurfa ve Diyarbakır'da 3 günlük program düzenleniyor




12 Eylül 2018 tarihinde Şanlıurfa ve Diyarbakır'da 3 günlük bir program düzenleyeceklerini de sözlerine ekleyen Bio Enerji Uzmanı Yeşilkaya, "Türkiye'nin bir çok yerinden yoğun talep var ancak son 1 yıldır Avrupa ülkelerinden özellikle Almanya,Belçika,Hollanda gibi ülkelerden çok daha fazla talep var. Ayrıca Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden aşırı ilgi olduğundan yaklaşık ayda bir kez o bölgeye giderek hizmeti vatandaşların ayağına götürüyoruz. Bu kapsamda 12 Eylül 2018 tarihinde Şanlıurfa ve Diyarbakır'da 3 günlük bir program düzenleyeceğiz. Konuyla alakalı detaylı bilgileri 
www.nlsnedir.com sayfasında paylaştık, oradan takip edebilirsiniz" diye konuştu.

Detaylı bilgi için iletişim: 05554918350



ÖZEL HABER.YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü