ÖZEL EĞİTİM VE ÖĞRETİME YENİ BİR SOLUK: ŞEHİR AKADEMİ

Her geçen gün büyüyerek gelişen Diyarbakır’da, bu gelişmeye paralel olarak bir çok sektörde yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle Eğitim-Öğretimde yeni bir soluk ve heyecan katan Özel Şehir Akademi hizmete açılarak, yeni Eğitim-Öğretim döneminde hizmet verecek olması, kuşku yok ki, Diyarbakır genelinde çıtayı bir hayli yükseğe çekecek.

19:39:38 | 2019-07-13

Kurucu Müdürlüğü’nü, sektörün duayen isimlerinden Mikail Şehir’in yaptığı Özel Şehir Akademisi, alanında yılların tecrübesine sahip deneyimli ve donanımlı Eğitimci kadrosuyla bir hayli iddialı. 5. Sınıftan itibaren 12. Sınıfa, yani üniversite hazırlamaya kadar öğrencilerin faydalanabileceği Şehir Akademisi  beraberinde bir çok yenilikleri de hizmete sunacak.



Aynı zamanda liseden mezun olmuş öğrencilere de, üniversiteye hazırlık hizmetleri verecek olan Şehir Akademi  ailesi yelpazesi  bir hayli geniş. ‘Eğitimde Bir Marka’ olma hedefiyle yola çıkan Şehir Akademisi henüz yeni kurulmuş olmasına rağmen, gerek veliler ve gerekse öğrencilerin yanısıra, Eğitim camiasına mensup eğitimcilerin de, ilgi odağı olmuş durumda. Azami 18 kişilik sınıflarda, branşının seçkin Eğitimci kadroları tarafından Eğitim görecek olan öğrenciler, ‘Bire Bir Eğitim Sistemiyle’, geleceğe hazırlanacaklar. 
 

 
 Kişiye özel psikolojik rehberlik desteğinin yanısıra, bire bir soru çözümleriyle sürekli olarak başarı grafikleri yükselecek olan öğrencilere, 30 Adet Deneme Sınavı ve 6 farklı Yayın desteği olanağı sunulacak. Hem Ortaokul, hem Lise ve hem de Mezun öğrencilerin Eğitim göreceği Şehir Akademisi Kurucu Müdürü Mikail Şehir, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 


 
 ‘EĞİTİM BİR SEVDA İŞİDİR’  
 
‘Eğitim camiasındaki Misyonumuz ve geleceğe güvenle bakan Vizyonumuzla çıktığımız bu kutlu yolculukta, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı, en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için, mesai kavramı gözetmeksizin çaba harcayacağız. Adanmışlık ruhuyla startını verdiğimiz bu Eğitim seferberliğimizde, çocuklarımıza her yönden değer katmak için gayret göstereceğiz.




Eğitimci kadromuz, bütün Velilerimizle el ele verip, gönül birlikteliği yaparak, çocuklarımızın daha üretken ve özgüvenleri yüksek bireyler olarak hayata atılmaları için ter dökecekler. Azim ve şevkle altyapısını kurduğumuz bu eğitim yuvamızda, aynı zamanda Eğitim camiamıza örnek teşkil edecek çağdaş metodları da uygulayarak, çocuklarımızı her yönüyle hayata hazır getirmek için kollarımızı sıvadık. 



Geleceğimizin gurur vesilesi olacak, pırlanta gibi çocuklarımızı, tam donanımlı bir şekilde hayata hazırlamak şiarıyla başladığımız okulumuzda, gelişen teknolojinin yeni fırsatlarını kanalize ederek, Avrupa’da ve Dünya’da yaşanan gelişmeleri de takip edeceğiz. Şu gerçeği çok iyi biliyoruz ki, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, biz Eğitmenlerin birincil vazifesidir.’ 
 

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü