ÖZER VE KARDEŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

D.BAKIR- Diyarbakır, unutulmayacak bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Güneydoğu Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mediha ve Mehmet Zeki Özer çiftinin küçük kızı Mızgin Özer, Vedat Kardaş’la hayatını birleştirdi.

00:22:49 | 2018-07-10

Beyaz Saray Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreni, Diyarbakır ve Bölgenin tanınan simalarını da bir araya getirdi. 
 
Mızgin Özer ve Vedat Kardaş’ın hayatlarını birleştirdiği bu mutlu güne, her iki ailenin akrabaları, dostları, sevenleri ve yakınları da katılarak, genç çifti bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar. 



Muhtelif siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri, Esnaf Birliklerinin yöneticileri, Oda ve Borsa yöneticileri, Diyarbakır ve Bölgemizin yanı sıra, ülkemizin muhtelif kentlerinden gelen misafirler ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu da, bu mutlu katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. 


Ayrıca, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri de, bu anlamlı günün tanıklığını yaptılar. 
Beyaz Saray Düğün salonunda yapılan düğün törenine girişlerinde, davetliler ve misafirler tarafından uzun süre ayakta alkışlanan ve coşkuyla karşılanan genç çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu. 
Düğün öncesi, gelin ve damat birbirlerine düğün pastasından ikram ederken, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Bir hayli uzun süren takı töreni ise görülmeye değerdi. 




ALİ AKTAŞ, DAVETLİLERİ COŞTURDU 

Diyarbakır ve Bölgemizin tanınan ve sevilen sanatçılarından Ali Aktaş’ın adeta müzik ziyafeti sunduğu düğünde, unutulmaz anlar yaşandı. 
Oldukça keyifli anların yaşadığı düğünde, Ali Aktaş’ın seslendirdiği bir birinden güzel türkülere eşlik eden ve halay çeken konuklar, eğlenceye doydular. 




GELİN VE DAMAT OYNARKEN, DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren ve unutulmaz anların yaşandığı düğünde, gelin ve damadın oyuna kaldırılmasıyla, bütün salon adeta coştu. 
Dolarların havada uçuştuğu düğünde, konuklar da gelin ve damada eşlik ederek, tarifi imkânsız bir mutluluğun tanıklığını yaptılar. Konuklar, harika geçen düğün sonrası, genç çifti ve ailelerini tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar dilediler. 


ÖRNEK BİR EV SAHİPLİĞİ SERGİLENDİ 

Salonun hınca hınç dolduğu düğün töreni öncesinde, gelinin babası Mehmet Zeki Özer, dünürüyle beraber misafirlerini kapıda karşılayarak, ağırladı. 
Düğün boyunca, misafirlerin masalarını dolaşarak tek tek ilgilenen ve hal hatırlarını soran Zeki Özer, gecenin bitiminde yine misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak, örnek bir ev sahipliği sergiledi.




HARİKA BİR GÜN YAŞADIK 

Mızgin Özer ve Vedat Kardaş’ın hayatlarını birleştirdiği düğün töreni, her yönüyle unutulmaz anlara sahne oldu. Düğün öncesinde, sinevizyon gösterisi yapılarak, davetlilere izletilmesi de, katılımcılara zaman zaman duygulu anlar yaşattı. 
Gelinin babası Mehmet Zeki Özer, adeta dillere destan olan töreni sonrası yaptığı açıklamada, duygularını şöyle dile getirdi: 


‘Böylesi anlamlı bir günde davetimize icabet ederek, mutluluğumuzu paylaşan çok değerli akrabalarımız, dostlarımız, sevenlerimiz ve yakınlarımıza en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. Çocuklarımızın büyüdüğünü ve kendi yuvalarını kurduğuna şahit olmak, harika bir duygu. 
Cenab-ı Allah; bütün evlatlarımızı mesut ve bahtiyar etsin. Tarifi imkânsız bir mutluluk yaşıyoruz’. 


İkramın bir hayli bol olduğu ve mükemmel bir organizasyonun yapıldığı muhteşem düğün törenine katılan davetliler ise, hayatlarını birleştiren genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek, şunları söylediler: ‘Genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Böyle anlamlı bir geceye tanıklık etmek, bizim için unutulmazdı gerçekten.  
Rabbim; bütün çocuklarımızın mürüvvetini görmeyi bizlere nasip buyursun’. 




ETİKET :   ÖZER KARDEŞ

Tümü