ÖZMEN:HALKIMIZIN, PARLAMENTO’DA SÖZCÜSÜ OLACAĞIZ

D.BAKIR/ Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen, beraberinde diğer Milletvekili adayları, MHP Diyarbakır İl başkanı Miktat Arslan, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Elif Ece Uygutalp, il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla beraber, Çermik ilçesine adeta bir çıkarma yaptı.

17:17:44 | 2023-04-18

MHP Çermik İlçe Başkanı Sinan Varol’un iftar davetine katılan MHP Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen ve beraberindeki heyet, daha sonra esnaflar, korucular ve köy muhtarları ile, vatandaşlarla bir dizi görüşmeler yaptılar.

14 Mayıs 2023 tarihinde, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağını belirten Hasan Özmen, şunları söyledi:

TOPLUMUN HER KESİMİYLE KUCAKLAŞACAĞIZ

‘Çermik ilçe başkanımız Sinan Varol ve İlçe teşkilat mensuplarımızın verdiği iftar yemeğine katılım sağladık. İftardan sonra, İlçe Başkanlığımıza geçerek, mahalle muhtarları ve güvenlik korucularımızla beraber, bir dizi istişarelerde bulunduk.

Ardından, esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu halkın bağrından çıkan evlatları olarak, zaten esnaflarımız ve ticaret erbabının sorunlarına vakıfız. Bu tür ziyaretlerin bir hayli faydası oluyor. Çermik ile Ergani ilçemiz arasındaki yol projesi tamamlandı. Yakın zamanda asfalt serimi için ilgili kurumlarla istişare halindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunları, bizim sorunlarımızdır. Çözüme kavuşturmak bizim vazifemizdir. Sevinerek gözlemliyoruz ki, hareketimize olan teveccüh, her geçen gün artıyor. MHP olarak gönüllere hitap eden, sorunların çözümü noktasında takipçi ve proje üreten bir kadro olarak, sahadayız’.

AZİM VE SABIRLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

‘Cenab-ı Allah’ın izniyle, vatanımız ve vatandaşlarımız için en hayırlı hizmet ve projeleri gerçekleştirecek, kentimiz ve bağlı bütün ilçelerine en üst düzeyde hizmetleri ulaştırabilmek için gayret ve samimiyetle mücadelemize devam edeceğiz’ diyen Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen, şöyle devam etti:

‘Sahada vatandaşlarımızla buluşarak, onların taleplerini not alıyor, ilgili birimlere aktararak, çözümün takipçisi oluyoruz. Esnaf, ev ve köy ziyaretlerimiz devam ediyor.




Gerek gençlerimiz ve kadınlarımız, gerekse toplumun farklı katmanlarından son derece müspet geri dönüşler almaktayız. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Esnaf Birlikleriyle, kısacası Diyarbakır sevdalısı tüm kişi ve kurumlarla, her zaman için güç ve gönül birlikteliği yapmaya hazırız.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını; Yüce Rabbim’den, bir kez daha niyaz ediyoruz’.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   (MHP) Diyarbakır Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen MHP

Tümü