ÖZMEN:‘YÜKSELEN ÜLKE TÜRKİYE’ VİZYONUYLA VAZİFEYE HAZIRIZ

D.BAKIR/ Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen, bugün gerçekleştirdikleri istişare toplantısı sonrası, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

16:24:52 | 2023-04-13

Ülkemizin Cumhur İttifakıyla, son yıllarda dev boyutlu projeleri birer birer gerçekleştirdiğini ve süreklilik arz eden bir kalkınma hamlesi başlattığına dikkati çeken 28. Dönem Diyarbakır Milletvekili adayı Hasan Özmen, şunları söyledi:

CUMHUR İTTİFAKI, EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR

‘Varlığımız Türk varlığına, Diyarbakır, Karacadağı ve ovasına ve samimi insanlarının varlığına armağan olsun’ diyerek çıktığımız bu yolda; Cenab-ı Allah, bizleri adalet doğruluk ve güzellikten ayırmasın. Mukaddes kentimiz, milletimiz ve vatanımıza hayırlı ve başarılı hizmetler gerçekleştirmeyi nasip eylesin’.



Gerek kendisi ve gerekse diğer Milletvekili adaylarının, Diyarbakır ilimizin bağrından çıkan evlatları olduğuna dikkati çeken Hasan Özmen, şöyle devam etti: ‘Şahsım ve diğer yol arkadaşlarım, kamuoyunun tanıdığı, kentimizin öz evlatlarıdır. Bizde ithal aday yok. Milli ve Manevi değerlere sımsıkı bağlı, kentimizin vizyonuna katkı sağlayacak hedef ve projeleri olan arkadaşlarımızla, bu onurlu davanın birer neferi olarak, mücadelemize azim ve sabırla devam edeceğiz. Güneydoğu’nun incisi Diyarbakır ve kadirşinas halkımız, hizmetin en iyisini hak etmektedir. Milliyetçi Hareketin gönül erleri olarak, bugün yaptığımız istişare toplantısında, fikir alış verişinde bulunduk. Hedeflerimizi revize ettik.

‘Ya Bismillah’ diye hayır dualarıyla, seçim çalışmalarımızın startını vermiş bulunmaktayız. Hep beraber kazanacağız, Bu seçimde tarih yazacağız. Halkımız Milli ve Manevi duruşu olan kadrolarımızı, TBMM çatısı altında, en güçlü şekilde görmek istiyor.



‘Ya Allah bismillah’ diyerek kıymetli Diyarbakırlı hemşerilerimle bu kutlu yolda beraber yürüyeceğiz. Nitekim Sayın Genel başkanımız Prof.Dr.Devlet Bahçeli ve kurmay kadrolarımız, uzun süreden bu yana hazırlıklarını sürdürdükleri seçim beyannamesine son şeklini vererek, halkımıza sunacaklar. ‘Yükselen Ülke Türkiye’ vizyonuyla hazırlanan beyannamede, ekonomiden dış politikaya, eğitimden sağlığa, bölgesel kalkınmadan tarıma, işsizlikle mücadeleden turizme kadar, çok yönlü politikalar ve projeler, bu vizyon çerçevesinde belirlendi. Ayrıca,  yeni anayasa vurgusu da yapılan beyanname, muhtemelen hafta sonuna doğru, kamuoyu ve teşkilatlarımızla paylaşılacak. Bu bağlamda, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin, aziz vatanımız ve bütün ulusumuza hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz’.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özmen

Tümü